SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

We Got Explosives! 2

2000

Kuvaus

(Avaingeneraattori lailliseen täysversioon alla.)

We Got Explosives! 2 on moninpeliräiskintäpeli, jossa pelaajien päätavoitteena on olla viimeisenä hengissä. Pelin hahmot ovat pienikokoisia ja toiminta tapahtuu ylhäältä kuvatuilla kentillä, mikä tuo mieleen klassiset arcade-pelit. Peliä pelataan yhdellä koneella, eikä siinä ole verkkopelimahdollisuutta, mikä korostaa lähellä toisiaan olevien pelaajien välistä sosiaalista vuorovaikutusta.

Ennen kunkin kierroksen alkua pelaajat varustautuvat aseilla, jotka valitaan käytettävissä olevan budjetin puitteissa. Asevalikoima on laaja, sisältäen perinteisistä aseista aina atomipommeihin. Tämä tekee pelistä taktisesti monipuolisen, sillä pelaajien on punnittava eri aseiden vahvuuksia ja heikkouksia suhteessa niiden kustannuksiin.

Kentissä esiintyy erilaisia hirviöitä, jotka hyökkäävät kaikkien pelaajien kimppuun. Hirviöiden läsnäolo pakottaen pelaajat sopeutumaan jatkuvasti muuttuvaan peliympäristöön. Pelissä on kenttäeditori, jolla voi luoda omia karttoja. Lisäksi pelissä voi säätää aseiden hintoja ja palkintosummaa. Pelaajien on strategisesti mietittävä, miten käyttävät rajallisia resurssejaan ja miten reagoivat yllättäviin tilanteisiin kentillä.

We Got Explosives! ja We Got Explosives! 2 muuttuivat freewareksi 6.12.2008 ja niihin julkaistiin avaingeneraattori suomipelit.comin joulukalenterissa. Voit nyt käyttää SuomiGameHUBin vastaavaa avaingeneraattoria. (Arvio otettu suomipelit.comista.)

We Got Explosives! 2 lataussivu
Freeware

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2000
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Ari Suonpää
Julkaisija: Ari Suonpää
Teemat: fantasia
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
DirectX 6
Win95/98/2000/XP
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.