SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

White Hell

2021

Kuvaus

“White Hell” on retrotyylinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka sijoittuu post-apokalyptiseen Suomeen. Pelaaja ohjaa Jarmoa, yksinäistä selviytyjää, joka herää vessan lattialta pitkän horroksen jälkeen ja joutuu taistelemaan tiensä läpi jäätyneiden erämaiden, jotka ovat äärimmäisten ryhmittymien hallussa. Peli tarjoaa tuttuja aseita, kuten klassisen pumpputoimisen haulikon, mutta myös outoja, kuten eldritch-energialla toimivan miekan, luoden samalla ainutlaatuisen asearsenaalin.

White Hellin matka alkaa vaatimattomasti kerrostalosta, josta se jatkuu valloitetun kaupungin kautta salaisiin tutkimuslaitoksiin, vaarallisiin erämääihin ja toiseen ulottuvuuteen. Peli ei ainoastaan tarjoa monipuolista ympäristöä, vaan myös syvällisen tarinan. Dystooppisessa maailmassa on kaksi pääryhmittymää: fasistinen Sinisen Kotkan Järjestys ja kommunistinen Huominen Punainen. Molemmat ryhmät ovat valmiita tuhoamaan ulkopuoliset uhkat, mukaan lukien pelaajan hahmon.

Jarmolla on mahdollisuus kerätä taisteluiden aikana maagista SISU-energiaa, jota voi käyttää SISU-tilan aktivoimiseen. Tämä muuttaa aseet ylivertaisiksi, tarjoten uusia ominaisuuksia. Pelikokemusta täydentää alkuperäinen MIDI-soundtrack, jonka on luonut ULTRAKILLin luoja ja säveltäjä Arsi “Hakita” Patala, sisältäen 90-luvun tyylisiä soundfontteja. Tämä musiikki luo ainutlaatuisen tunnelman pelille, joka yhdistää retroelementit ja modernin pelikokemuksen.

White Hell Steamissa
12,49€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2021-08-12
Tila: Ennakkojulkaisu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Robert Raulus, Mikko Tamper, Antti Allén
Julkaisija: KeleSoft
Teemat: sci-fi
Genret: toiminta, aktiiviräiskintä

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10
Intel Core i5 or equivalent
8 GB RAM
GeForce 900 series or equivalent
Version 11
1 GB available space
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.