SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Willow Guard

(Työn alla)

Kuvaus

Willow Guard on tarinavetoinen indie-roolipeli, joka sijoittuu maailmaan, jossa jumalat ovat hylänneet ne eläimet, jotka he kerran nostivat korkeampaan asemaan. Kun maailmaa Tersaa uhkaavat toisesta ulottuvuudesta peräisin olevat mystiset ja kauhistuttavat hirviöt, asukkaat kääntyvät Willow Guardien puoleen suojaa saadakseen. Pelissä ohjaat Ghweros-nimistä Willow Guard -veteraania, joka tutkii juonta, jonka tarkoituksena on avata portaalit meidän maailmamme ja hirviöiden maailman välille. Kun et ole taistelussa, keskustelet monimuotoisen hahmokaartin kanssa, löydät vihjeitä ja uusia paikkoja sekä paljastat tarinan täysin toteutetun, valintapohjaisen interaktiivisen fiktion kautta.

Taisteluiden aikana pelaajat voivat rakentaa toimintapakan erikoistuneista Willow Guard -kyvyistä, jotka aktivoituvat taistellessasi hirviöiden invaasiota vastaan. Retrohenkinen hakkaa ja leikkaa -tyylinen pelattavuus yhdistyy upeasti toteutettuihin pikselitaidekenttiin. Voit valita myös Dungeon Run -tilan, joka tarjoaa nopeaa ja tarinavapaata hauskanpitoa. Pelaaminen ei rajoitu pelkästään taisteluun, sillä matkan varrella tehtävien ja hirviöiden kukistamisen kautta saat kerättyä tarvittavia materiaaleja, joita voit käyttää varusteiden parantamiseen ja kykyjesi päivittämiseen.

Kehität hahmoasi tarinan edetessä. Päätöksesi määrittävät, millainen Willowguardista tulee: oletko empaattinen ja avulias, asetatko Willowguardin periaatteet kaiken muun edelle, luotatko eläimellisiin vaistoihisi vai keskitytkö neuroottisesti yksityiskohtiin? Valintasi vaikuttavat siihen, mitä kykyjä voit oppia, mitä vihjeitä löydät ja millainen tarinasta lopulta muodostuu. Lisäksi on tärkeää huolellisesti miettiä, miten parhaiten käytät resurssejasi ja varautua jokaiseen taisteluun hankkimalla tarpeellisia kulutustavaroita.

Willow Guard Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: MiTale
Julkaisija: MiTale
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 64-bittinen
Intel Core i3 6100 tai AMD FX-4350
4 Gt RAM-muistia
NVIDIA Geforce GT 1030, 2 Gt (Legacy: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2 Gt (Legacy: AMD Radeon HD 6850), Integrated: Intel HD Graphics 630
Versio 11 DirectX
6 Gt käytettävissä olevaa tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.