SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Woody Two-Legs: Attack of the Zombie Pirates

2010

Kuvaus

Woody Two-Legs on seitsenmerien vähiten kuuluisa merirosvopäällikkö. Asiat eivät ole koskaan menneet Woodylle aivan oikein. Sitten hän kuitenkin onnistui ja sai käsiinsä valtavan aarteen. Matkallaan syrjäiselle saarelle Woody oli juuri aikeissa haudata aarteensa, ihan kuten hyvä merirosvo tekisi. Valitettavasti kävi ilmi, että aarteen alkuperäinen omistaja, nimittäin herra Jones ja hänen joukkonsa kuolleita merirosvoja, saavuttivat Woodyn. Pienikokoisena kuin hän onkin, Woody Two-Legs ei aio antaa periksi taistelematta.

Auta Woody Two-Legsiä taistelemaan aaltojen jälkeen kuolleita merirosvoja vastaan, voittamaan tappavia pomoja, keräämään bonuksia ja käyttämään tuhoavia erikoisaseita. Kaikki jalat kannelle!

Peli tarjoaa pelaajalle erilaisia vaikeustasoja, jotka avautuvat vähitellen ja kasvattavat intensiteettiä aaltojen jälkeen hyökkäysten muodossa kuolleiden merirosvojen ja heidän epäpyhien liittolaistensa toimesta. Osa riippuvuudesta piilee siinä, että nämä viholliset muuttuvat yhä ilkeämmiksi pelaajan avatessa eri vaikeustasot, lopulta kohdaten itse pääpomon painajaismaisessa Nightmare-tilassa.

Pysy ajan tasalla varmistaaksesi, ettei kukaan ole syrjäyttänyt pistemäärääsi tai sitten vain parantaaksesi sitä ja tehdäksesi sen vaikeammaksi voittaa.

Woody Two-Legs: Attack of the Zombie Pirates Steamissa
4,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2010-11-02
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Nitro Games
Julkaisija: Nitro Games
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
2 Gt RAM
4 Gt
256 Mt omistettua muistia, jossa on tuki pikselin varjostimelle 3.0. NVIDIA 7800 tai vastaava
DirectX9-yhteensopiva
3-painikkeinen hiiri, näppäimistö ja kaiuttimet
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.