SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Zero Vortex

(Työn alla)

Kuvaus

Zero Vortex on retrotyylinen kuuden vapausasteen ammuntapeli, joka tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen pelikokemuksen. Pelissä pelaajien tulee navigoida toisiinsa yhteydessä olevien huoneiden läpi, jotka vaihtavat sijaintiaan satunnaisesti. Pelissä on useita tasoleja, jotka on jaettu kolmeen eri episodiin.

Grafiikka pelissä on retrohenkistä ja se sisältää pikselöityjä tekstuurit sekä matalan polygonimäärän 3D-malleja. Jokainen vihollinen näyttää erilaiselta ensisilmäyksellä, mikä lisää pelin monimuotoisuutta. Pelissä on myös erityinen General MIDI -tekniikkaa käyttävä omaleimainen ääniraita, joka vahvistaa retroilmettä.

Pelin aikana pelaajilla on mahdollisuus päivittää aseitaan ja näin vapauttaa massiivista tulivoimaa. Valittavissa on myös erilaisia lisävarusteita kuten jälkipoltin nopeutta varten ja naamioitumislaite, joka lisää pelissä käytettävissä olevia taktisia mahdollisuuksia. Pelaajien on myös varottava ympäristöön liittyviä vaaroja kuten laavaa ja syövyttävää kaasua.

Pelissä on vahva retroinen ilmapiiri ja se on suunnattu erityisesti niille, jotka arvostavat 1990-luvun puolivälin esteettisiä elementtejä sekä nauttivat kuuden vapausasteen ammuntapelien tarjoamasta haasteesta. Zero Vortex on siis täydellinen peli niille, jotka kaipaavat sekä visuaalisesti että pelimekaniikaltaan vanhakantaisempaa pelikokemusta.

Zero Vortex Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Työn alla
Lisenssi:
Kehittäjä: Smart Blob Studios
Julkaisija: Smart Blob Studios
Teemat: sci-fi
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 64-bittinen tai uudempi
64-bittinen prosessori
2048 Mt RAM-muistia
1 Gt VRAM-grafiikkaa
200 Mt vapaata tallennustilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.