SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

ASM Game Jam 24

1.8. - 4.8.
Helsinki

Assembly Game Jam järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa elokuun 1. päivästä 4. päivään. Tapahtuma kokoaa yhteen pelikehittäjiä, opiskelijoita ja harrastajia luomaan uusia pelejä rajoitetun ajan sisällä. Osallistujat työskentelevät pienissä ryhmissä ja heille on annettu teema, joka toimii inspiraation lähteenä pelien suunnittelulle. Osallistujat voivat valita käyttämänsä teknologian ja työkalut. He voivat muodostaa tiimejä paikan päällä tai liittyä olemassa oleviin ryhmiin.

Tapahtuma alkaa torstai-iltana ja kestää yli kaksi päivää, päättyen puolenyön aikaan lauantaina. Osallistujien on tuotava mukanaan omat tietokoneet ja muu tarvittava laitteisto. Tapahtuman lippu sisältää tietokonepaikan Assembly Game Jamin pöydästä sekä pääsyn Assemblyn alueelle ja muihin siellä järjestettäviin tapahtumiin. Tapahtuman järjestää Finnish Game Jam ry. Se on osa suurempaa Assembly Summer 2024 -tapahtumaa.

Lisäksi osallistujia kannustetaan tuomaan mukanaan koristeluja, kuten LED-valoja ja pehmoleluja, luomaan yhteisöllistä ja inspiroivaa ilmapiiriä pelinkehityspaikalle. Tapahtumasta kiinnostuneet voivat ostaa lippunsa etukäteen ja ne, joilla on jo Assembly Summer 2024 tietokonelippu, voivat saada pääsyn Game Jamiin ilmaiseksi.

Hanki lippusi Eventbritestä:
https://www.eventbrite.fi/e/asm-game-jam-24-tickets-936986661327

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu