SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Assembly x PowerPark 2023

8.9. - 10.9.
Härmä

Lanitus valtaa PowerParkin Palace Areenan 8.-10. syyskuuta – Assembly-henkeä koko viikonlopun ajan! Tapahtuma on avoinna perjantain ja sunnuntain välillä ja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pelaamisesta. Tapahtuman ohjelma keskittyy erityisesti perjantaihin ja lauantaihin.

Yhtenä kohokohtana on Pohjanmaan suurin LAN-alue, jossa on jopa 500 konepaikkaa. Lisäksi PowerPark Open Counter-Strike -turnauksessa on jaossa 5000 euron palkintopotti. Assygames Free play area tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia pelejä ja laitteita, kuten VR, Simracing, konsolit ja PC-peliasemat. EXPO-alueella pääsee tutustumaan erilaisten näytteilleasettajien tarjontaan.

Pelivaikuttajat ovat myös mukana ohjelmassa, ja heidän kanssaan on mahdollisuus tavata meet & greet -tilaisuuksissa. PowerPark Battle Royale on kaikille avoin turnaus, jossa sata pelaajaa kilpailee toisiaan vastaan eri peleissä. Vain yksi pelaaja kruunataan lopulta voittajaksi! PowerPark King of Track -kilpailussa simracing-kuljettajat voivat mitellä taitojaan Assetto Corsalla Nürburgringillä, ja 12 nopeinta pääsee finaaliin Mika Salo -radalla.

Koko tapahtuman ajan on mahdollista nauttia PowerParkin huvipuiston laitteista ja ohjelmasta. Lauantaina kruunataan ilta legendaarisella Huvikauden Päättäjäisten ilotulituksella. Huomioithan, että huvipuiston liput ja rannekkeet myydään erikseen.

Oman LAN-konepaikan hinta on 45 euroa ja sisältää kolmen päivän sisäänpääsyrannekkeen, pöytäpaikan omalle tietokoneelle tai konsolille, sähkön, langallisen internet-yhteyden sekä suihkujen ja nukkuma-alueen käytön. Tule kokemaan pelimaailman jännitystä ja yhteisöllisyyttä PowerParkin Palace Areenalla!

Lue lisää ja osta liput Assemblyn sivuilta:
https://assembly.org/events/assembly-x-powerpark-2023

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu