SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Finnish College Jam #5 alkaa huomenna

9.10. - 12.10.
verkkototeutus

Suomalaiset pelikehitysakatemiat järjestävät yhteistyössä toisen Finnish College Jamin, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden taitojen kehittymistä ja verkostoitumista. Tapahtumaan ovat osallistumassa muun muassa Business College Helsinki, Careeria, Riveria, SASKY, Sataedu, Savon Ammattiopisto, Stadin AO ja Vuoksi.

Tapahtumaan sisältyy luentoja, jotka striimataan Business College Helsingin Twitch-kanavalla. Puhujina toimivat alan ammattilaiset kuten edustaja Finnish Game Jam Ry:stä, Samuli Jääskeläinen, Maija Koivula Frozenbytestä sekä Mikko Nylander Kuuasemasta. Muita puhujia ilmoitetaan myöhemmin.

Game jamissa osallistujilla on rajattu aika suunnitella ja kehittää peli. Jamin teema paljastetaan tapahtuman alussa, ja lisähaastetta kokeneemmille osallistujille tarjoavat vapaaehtoiset alateemat ja rajoitteet. Tapahtuma käyttää Discord-palvelinta tiimityön ja viestinnän alustana, ja osallistujia kehotetaan käyttämään omia nimiään ja edustamaan organisaatioitaan positiivisessa valossa. Tavoitteena on luoda mielenkiintoisia pelejä ja edistää koulujen välistä yhteistyötä Suomessa.

Lisätietoja tapahtuman itch.io-sivuilta:
https://itch.io/jam/finnish-college-jam-5

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu