SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Finnish College Jam #6

18.3. - 21.3.
verkkototeutus

Finnish College Jam #6 kokoaa yhteen Suomen pelinkehitysalan opiskelijat

Kuudes Finnish College Jam -pelinkehitystapahtuma kerää yhteen Suomen pelialan oppilaitosten opiskelijoita luomaan pelejä tiukassa aikataulussa. Tapahtuman järjestää JuunasVuoksi yhteistyössä useiden koulutusorganisaatioiden, kuten Business College Helsinki, Careeria, Riveria, SASKY, Sataedu, Savon Ammattiopisto ja Stadin AO, kanssa. Tavoitteena on vahvistaa oppilaitosten välistä yhteistyötä, kehittää opiskelijoiden taitoja ja luoda uusia kontakteja pelialalla.

Edellisessä Finnish College Jam #5:ssä postattiin lopulta yhteensä 52 jamipeliä.

FCJ6 -tapahtuma alkaa 18. maaliskuuta 2024 klo 9:30 avajais-live-streamilla, jossa paljastetaan tämän vuoden teema. Tämän jälkeen osallistujat muodostavat tiimejä ja aloittavat pelien kehittämisen Discord-palvelimella. Osallistujilla on aikaa aina 21. maaliskuuta klo 23:59 asti saattaa pelinsä valmiiksi. Valmistuneet pelit julkaistaan julkisesti. Niitä voi pelata, jakaa ja ladata vapaasti.

Tapahtuma ei ole vain kilpailu, vaan myös mahdollisuus oppia uutta, saada arvokasta kokemusta ja solmia uusia yhteistyösuhteita. Osallistujia kannustetaan pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja tapahtuman aikana.

Jos oppilaitoksesi ei ole vielä mukana, mutta haluat osallistua, ota yhteyttä Joonas Luhtaseen. Tämä on hieno tilaisuus kehittää pelinkehitystaitoja, tehdä yhteistyötä muiden alan opiskelijoiden kanssa ja luoda jotain uutta ja innovatiivista rajoitetussa ajassa.

Finnish College Jam #6 Discord-palvelin:
https://discord.gg/dScWVujaPJ

Lue lisää itch.io:ssa:
https://itch.io/jam/finnish-college-jam-6

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu