SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Finnish Game Jam -pelinkehityshaaste tammikuun lopussa

26.1. - 28.1.

Finnish Game Jam ry (FGJ) järjestää tammikuun lopulla 48 tunnin pelinkehityshaasteen, joka on osa maailmanlaajuista Global Game Jam -tapahtumaa. Tapahtuma kokoaa yhteen sekä harrastelijoita että ammattilaisia luomaan pelejä alusta asti yhdessä viikonlopussa. Suomen Game Jam on toiminut vuodesta 2010 alkaen ja keräsi vuonna 2020 yhteensä yli 1000 osallistujaa ja järjestäjää eri puolilla Suomea. Maailmanlaajuisesti osallistujia oli 2023 jameissa lähes 40 000 ja pelejä valmistettiin yli 7 600.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 4. joulukuuta 2023 ja itse tapahtuma järjestetään 26.–28. tammikuuta 2024. Osallistujat työskentelevät pienissä tiimeissä ja pyrkivät luomaan mahdollisimman valmiin pelin rajoitetussa ajassa. Jos olet kiinnostunut järjestämään oman pelinkehitystapahtuman, FGJ tarjoaa tukea ja lisätietoja.

Jam-paikkojen rekisteröinti alkaa 6. marraskuuta 2023. Osallistujat voivat valita itselleen mieluisimman paikan FGJ:n Jam-kalenterien kautta ja rekisteröityä tapahtumaan. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja osallistujamäärät voivat vaihdella eri sijaintien välillä. Finnish Game Jam järjestää myös vuosittain palkintoja pelinkehitysyhteisölle sekä teemasidonnaisia pelinkehitystapahtumia, kuten Quantum Game Jam.

Lue lisää tapahtuman sivuilta:
http://www.finnishgamejam.com/

Osallistu keskusteluun tapahutman Discord-serverillä:
https://discord.gg/5hMyXB3tyQ

Keskustelu

Finnish Game Jam 20245 viestiä
Aloita uusi keskustelu