SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Game Audio Awards 2024

8.3.
Oulu

Euroopan suurin peliäänten ja -musiikin juhla, Game Audio Awards, kokoaa yhteen alan huiput Oulussa 8. maaliskuuta 2024. Tapahtuma, joka järjestetään nyt yhdeksättä kertaa, tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua videopelien äänimaailman mestareihin ja heidän luomuksiinsa vuoden 2023 aikana. Lasaretti-hotellin Aurora-salissa järjestettävä gaala ei ainoastaan palkitse menneen vuoden kirkkaimpia tähtiä, vaan antaa myös yleisölle mahdollisuuden äänestää suosikkejaan.

Tämä K-18 tapahtuma lupaa osallistujilleen unohtumattoman illan, johon sisältyy kolmen ruokalajin illallinen sekä mahdollisuus verkostoitua pelialan ammattilaisten kanssa. Tapahtuman pukeutumiskoodi “Dress to Impress” kannustaa pukeutumaan näyttävästi. Liput ovat saatavilla Eventbriten kautta ja ne sisältävät paikan Aurora-salissa sekä illallisen.

Game Audio Awards on merkittävä foorumi, jossa tunnustetaan pelimusiikin ja -äänten taiteellinen merkitys ja tekninen taituruus. Tapahtuma tuo esiin ne luovat voimat, jotka elävöittävät pelikokemuksiamme ja luovat syvempiä tunneyhteyksiä digitaalisiin maailmoihin.

Lisätietoja tapahtumasta, lipunmyynnistä ja osallistumisohjeista löytyy tapahtuman virallisilta verkkosivuilta. Tämä tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden niin alan ammattilaisille kuin harrastajillekin sukeltaa syvemmälle videopelien äänimaailman saloihin ja juhlistaa sen saavutuksia.

Muokkaus 9. maaliskuuta: Katso VOD YouTubessa:

Varaa liput Eventbritestä:
https://www.eventbrite.com/e/game-audio-awards-gala-2024-tickets-808244600357

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu