SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Games Job Fair Autumn 2023

25.10. - 27.10.
Espoo, verkkototeutus

Games Job Fair järjestetään tänä syksynä 25.-27. lokakuuta ja se tarjoaa monipuolista ohjelmaa pelialan ammattilaisille ja opiskelijoille. Tapahtuma on jaettu sekä verkkoon että paikan päälle Innopoli 2:een, Espooseen. Osallistumismaksu on 10 euroa verkkotapahtumaan ja 20 euroa, jos haluaa osallistua sekä verkkoon että paikan päälle.

Tapahtumassa on mahdollisuus tavata rekrytoijia ja suorittaa lyhyitä haastatteluja. Lisäksi tarjolla on erilaisia haasteita, joiden kautta osallistujat voivat näyttää taitonsa ja saada palautetta. Esimerkiksi taiteellisia portfoliota arvioidaan ja ohjelmointitaitoja voi testata Unityn ja Unreal Enginen avulla.

Työpajoja ja asiantuntijapuheenvuoroja ei ole unohdettu. Ne käsittelevät muiden muassa äänisuunnittelua ja oikeudellisia näkökulmia pelialalla. Maria Jauhiainen, pelialan lakiasiantuntija, antaa neuvoja työsopimuksiin ja tekijänoikeuksiin liittyen.

Tilaisuudessa on myös “After Party” HypeHype’n päämajassa Kampissa, missä voi verkostoitua rennommissa merkeissä.

Osallistujamäärä on rajoitettu, joten rekisteröityminen on suositeltavaa tehdä hyvissä ajoin. Tapahtuma pyrkii keräämään yhteen aidosti alasta kiinnostuneita ihmisiä ja pieni osallistumismaksu on asetettu varmistamaan tämä.

Tapahtuman järjestäjä korostaa, että alusta on avoinna verkostoitumista varten jo kaksi viikkoa ennen tapahtumaa ja pysyy avoinna kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen. Tämä antaa mahdollisuuden jatkaa keskusteluja ja hakea avoinna oleviin työpaikkoihin.

Lue lisää ja rekisteröidy tapahtuman sivuilta:
https://gamesjobfair.com/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu