SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Games Job Fair Spring 2024 LITE

18.4. - 19.4.
Helsinki, verkkototeutus

Pelialan työmarkkinat ovat jatkuvassa liikkeessä ja tänä keväänä Games Job Fair tarjoaa pelialan ammattilaisille ja urasta kiinnostuneille mahdollisuuden verkostoitua, oppia lisää alasta ja kehittää omaa urapolkuaan. Tapahtuma järjestetään sekä virtuaalisesti LinkedIn Liven kautta että paikan päällä Helsingissä.

Verkkotapahtuma pidetään huhtikuun 18. päivä ja se on avoin kaikille osallistujille. Tämän “lite”-version tarkoitus on tarjota kevyempi ja kaikkien saavutettavissa oleva vaihtoehto alalla toimiville. Online-sessioihin sisältyy Q&A-istuntoja Discord-palvelimella, mikä tekee tapahtumasta maksuttoman ja helposti lähestyttävän.

Huhtikuun 19. päivänä Games Job Fair vie tapahtuman Kampin sydämeen, Helsinkiin, tarjoten osallistujille maksutonta uravalmennusta. Tämä päivä on omistettu one-on-one-CV- ja portfoliokatselmuksille sekä mahdollisuudelle tavata alalla vaikuttavia seniorirekrytoijia kasvokkain. Tapahtuma ei ole ainoastaan tilaisuus saada arvokasta palautetta, vaan myös mahdollisuus luoda kontakteja pelialan yritysten kanssa.

Tapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen, mikä korostaa järjestäjien sitoutumista pelialan työllisyyden ja ammattitaidon kehittämiseen. Yhteistyö Helsingin kaupungin, Game Makers of Finlandin ja Neogamesin kanssa vahvistaa tapahtuman asemaa keskeisenä kohtaamispaikkana niin uusille kyvyille kuin alalla jo vakiintuneille ammattilaisille.

Games Job Fair Lite toimii olennaisena platformina pelialan dynaamisessa maailmassa, tarjoten väylän yhteyksille ja urakehitykselle alalla, joka on jatkuvassa muutoksessa ja kasvussa.

Linkit LinkedIn Liveen ja Discordiin tapahtuman sivuilla:
https://gamesjobfair.com/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu