SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

GameTeam 2

27.3.
Oulu

GameTeam-valmennussarja, joka on saavuttanut suosiota pelialasta kiinnostuneiden keskuudessa, tekee paluun uudistetulla sisällöllä. Tämä valmennus tarjoaa mahdollisuuden niille, jotka pohtivat peli-ideansa jatkokehitystä, kaipaavat vertaistukea tai haluavat syventää ymmärrystään pelialan liiketoiminnasta.

Valmennus koostuu kahdesta pääkomponentista: informatiivisista tilaisuuksista sekä räätälöidyistä työpajoista, jotka on suunnattu konkreettisen avun ja ohjauksen tarjoamiseen peliprojektien kehittämisessä. Informatiiviset tilaisuudet pidetään keskiviikkoisin klo 12-14 Startup Station -tiloissa Oulussa, osoitteessa Hallituskatu 36A. Näissä sessioissa käydään läpi pelialan keskeisiä teemoja aina idean muodostamisesta ja tiimin rakentamisesta markkinointiin, rahoitukseen sekä käytännön työkaluihin ja materiaaleihin.

Ilmoittautuminen valmennukseen on nyt auki ja kiinnostuneet voivat rekisteröityä mukaan verkossa GameTeam 2 -sivuston kautta. Infotilaisuudet ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille ja niissä käytetään pääasiallisena kielenä englantia, mutta henkilökohtainen ohjaus on mahdollista saada myös suomeksi.

Valmennuksen työpajat tarjoavat mahdollisuuden saada henkilökohtaista ohjausta ja palautetta peli-ideoista. Työpajoihin osallistuminen edellyttää valintaprosessin läpäisemistä ja niihin valitaan kahdeksan tiimiä tai yksittäistä osallistujaa. Työpajojen aikataulut räätälöidään valittujen projektien mukaan.

Tämä valmennussarja on osa laajempaa Pre-Incubator for Scalable Business Programme -hanketta, joka saa rahoitusta Euroopan unionilta. Hankkeen tavoitteena on tukea alkuun pääseviä yrityksiä pelialalla ja edistää innovatiivisten peli-ideoiden kehittämistä. Valmennus tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua, oppia uutta ja saada arvokasta ohjausta pelialan asiantuntijoilta.

Lue lisää ja ilmoittaudu:
https://businessasema.com/tapahtumat/gameteam-2/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu