SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Get Funded! 2024

16.4.
Helsinki, verkkototeutus

Helsinki valmistautuu isännöimään Get Funded!-tapahtumaa, joka tarjoaa pelialan kehittäjille arvokasta tietoa erilaisista rahoitusvälineistä ja liiketoimintaneuvonnasta. Neogames Finland ry:n järjestämä tapahtuma pidetään 16. huhtikuuta HypeHype Oy:n pääkonttorissa Helsingissä, Annankatu 34. Tämä on viides kerta, kun tämä täysipäiväinen tilaisuus järjestetään ja se kerää yhteen asiantuntijoita niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta keskustelemaan rahoitusvaihtoehdoista suomalaisille pelikehittäjille.

Tapahtuman aikana Business Finland, Sisu Game Ventures, Avance, Nitro Games, Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma, AVEK, Finnvera ja Suomen Patentti- ja Rekisterihallitus sekä useita muita organisaatioita esittelevät rahoitusmahdollisuuksia ja tarjoavat liiketoimintaneuvontaa pelialan ammattilaisille. Lisäksi Espoon ja Kajaanin paikalliset pelialan aloitteet ovat mukana jakamassa kokemuksiaan ja tietämystään.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa esityksiä Business Finlandin rahoitusmahdollisuuksista ja palveluista peliyhtiöille, DigiDemo-rahoituksesta, asiantuntija- ja taloudellisesta tuesta immateriaalioikeuksien suojaamiseen sekä Luova Eurooppa -ohjelman tuesta peleille ja immersiiviselle sisällölle. Iltapäivän sessioissa keskitytään muun muassa sijoittajien ymmärtämiseen pelialalla, peliyhtiön rahoittamiseen alkuvaiheessa sekä yrityksen rakentamiseen pääomasijoitus- ja yrityskauppatavoitteita silmällä pitäen.

Get Funded tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, oppia rahoitusmahdollisuuksista ja saada arvokasta liiketoimintaneuvontaa. Tapahtuma on avoin kaikille pelialan toimijoille, ja siitä on mahdollista seurata myös suoratoistona IGDA Finlandin kautta. Tämä tekee tapahtumasta erinomaisen tilaisuuden niin paikallisille kehittäjille kuin kansainvälisille sidosryhmillekin saada kattava käsitys Suomen pelialan rahoitusmahdollisuuksista ja kehitysnäkymistä.

Varaa ilmainen paikkasi Eventbritestä:
https://www.eventbrite.fi/e/get-funded-how-to-fund-your-game-start-up-in-2024-tickets-856151099987

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu