SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Global Horizons: Employment in the Game Industry

14.12.
Helsinki, verkkototeutus

Helsinki XR Centerissä järjestetään torstaina 14. joulukuuta kello 16:30 alkaen tapahtuma, jossa keskitytään pelialan työllisyyskysymyksiin ja niihin liittyvään lainsäädäntöön. Tämä tapahtuma on osa “Game Industry and Law” -sarjaa, jonka tavoitteena on tarjota syvällistä tietoa ja uusia näkökulmia pelialan työllisyysasioihin.

Tapahtuman avaa Suvi Kiviniemi toivottaen osallistujat tervetulleiksi. Seuraavaksi Anu Vuori, joka on työoikeuden asiantuntija Magnussonilta, käsittelee kansainvälisen työllistämisen haasteita ja mahdollisuuksia pelialalla. Vuoren esitys tarjoaa kattavan tietopaketin työsopimusten laatimisesta, lainsäädännön noudattamisesta ja globaalin työvoiman hyödyntämisestä pelialan startupeissa.

Illan aikana järjestetään myös paneelikeskustelu, jonka vetäjänä toimii pelioikeuden asiantuntija Joeli Niva Magnussonilta. Paneelissa keskustellaan pelialan työsopimusten vivahteista, oikeanlaisen osaamisen löytämisestä, työllistämisen potentiaalisista sudenkuopista sekä rekrytoinnin ja johtamisen moninaisista ulottuvuuksista. Paneelin tarkoituksena on tarjota monipuolinen katsaus pelialan työllistämisen monimuotoiseen maailmaan.

Tapahtuma päättyy vapaamuotoiseen verkostoitumiseen ja tarjoiluun. Tämä tapahtuma on suunnattu erityisesti pelialan startup-yrityksille ja kaikille alasta kiinnostuneille, jotka haluavat laajentaa näkemyksiään ja verkostojaan. Tapahtuma on hybridimuotoinen, ja osallistujille lähetetään Zoom-linkki ennen tapahtuman alkua. Paikan päälle saapuminen on suositeltavaa, jotta osallistujat pääsevät hyödyntämään verkostoitumismahdollisuuksia ja nauttimaan tarjoilusta.

Varaa paikka ilmaiseksi Eventbritessä:
https://www.eventbrite.fi/e/global-horizons-employment-in-the-game-industry-tickets-757602037087

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu