SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

GN! Event Week (Spring 2024)

19.2. - 25.2.
Helsinki, verkkototeutus

Pelialan ammattilaiset ja harrastajat kokoontuvat helmikuun 19.-25. Helsingissä ja verkossa Games Now! -tapahtumaviikolle, joka tarjoaa kattavan ohjelman peliteollisuuden nykytrendeistä sekä mahdollisuuden osallistua kansainväliseen pelijameihin. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Esitelmät

Tapahtuman aikana kuullaan alansa asiantuntijoita, jotka jakavat näkemyksiään ja kokemuksiaan pelien kehittämisestä, pelikulttuurista ja alan tulevaisuuden näkymistä. Luennot ja paneelikeskustelut järjestetään sekä paikan päällä HypeHypen tiloissa Helsingin Annankadulla että verkossa Twitchin ja Discord-kanavan kautta, mahdollistaen osallistumisen mistä päin maailmaa tahansa.

Tapahtumaviikon ohjelmassa korostuvat monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallisuus pelialalla, uusien pelillistämisen muotojen esittely sekä syvälliset keskustelut pelisuunnittelusta ja -kehityksestä. Erikoisluennot, kuten Sami Järven fireside chat Alan Wake II:sta, tarjoavat ainutlaatuisia näkökulmia pelimaailman kulissien taakse.

Pelijami

Lisäksi viikko huipentuu Games Now! -pelijamiin, jossa osallistujat ympäri maailmaa kokoontuvat kehittämään pelejä annetun teeman ympärille. Jami tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, jakaa ideoita ja oppia uutta pelikehityksestä monikulttuurisessa ympäristössä. Jamin aloitus ja teeman paljastus tapahtuvat tiistaina, ja osallistujilla on viikon ajan aikaa työstää ideoitaan ensimmäisistä luonnoksista pelattaviin prototyyppeihin.

Tapahtuman sosiaalinen aspekti on myös tärkeässä roolissa, tarjoten osallistujille mahdollisuuden tutustua toisiinsa rennommissa merkeissä Kumma Gallerian järjestämissä illanvietoissa. Tämä antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventää keskusteluja päivän aikana kuulluista aiheista ja luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia pelialan toimijoiden välillä.

Games Now! Event Week on erinomainen tilaisuus kaikille pelialasta kiinnostuneille sukeltaa syvemmälle pelien maailmaan, oppia uutta ja jakaa intohimoa pelikulttuuriin muiden samanhenkisten kanssa.

Lue lisää Aalto-yliopiston sivuilta:
https://gamesnow.aalto.fi/gn-event-week-spring-2024/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu