SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Havuja Hack 2024

26.1. - 28.1.
Kuopio

Kuopiossa järjestetään 26.-28. tammikuuta 2024 Havuja Hack -tapahtuma, joka yhdistää teknologian, luovuuden ja yhteistyön ainutlaatuisella tavalla. Tämä tapahtuma, joka pidetään Taidelukio Lumitissa (Koljonniemenkatu 48–50, B-ovi), tarjoaa osallistujille mahdollisuuden työstää ideoitaan konkreettisiksi projekteiksi.

Havuja Hack on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita innovaatiosta, sovelluskehityksestä, palvelumuotoilusta tai pelien luomisesta. Osallistujat voivat tuoda mukanaan omia haasteitaan tai sukeltaa järjestäjien tarjoamiin projekteihin. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ennakkorekisteröitymistä.

Tapahtuma käynnistyy perjantaina 26. tammikuuta klo 16:00, jolloin ovet avautuvat ja rekisteröityminen alkaa. Avausseremonian jälkeen osallistujat muodostavat tiimejä ja aloittavat projektien työstämisen. Lauantai ja sunnuntai ovat intensiivisen työskentelyn aikaa ja tapahtuma huipentuu sunnuntaina projektien esittelyyn ja palkintojenjakoon.

Havuja Hackin rinnalla järjestetään myös Kuopion Global Game Jam, joka on osa maailmanlaajuista pelikehitystapahtumaa. Tämä osuus tapahtumasta toteutetaan yhteistyössä IGDA Kuopion ja Finnish Game Jamin kanssa.

Tapahtuman haasteita ovat muun muassa luontopolkuja elävöittävät gamifioituja virtuaalikokemuksia ja organisaatioiden sisäiseen käyttöön tarkoitettuja tietoturvallisia tekoälyjärjestelmiä. Lisätietoja haasteista ja niiden tarjoajista löytyy Havuja Hackin verkkosivuilta.

Havuja Hack on loistava tilaisuus verkostoitua, oppia uusia taitoja ja ennen kaikkea pitää hauskaa luovan työskentelyn parissa. Tapahtumaan osallistuminen on mahdollisuus tavata alan asiantuntijoita, jakaa ideoita ja työstää ne yhdessä toisten kanssa toimiviksi konsepteiksi.

Lue lisää osoitteesta:
https://bcpohjois-savo.fi/havuja-hack/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu