SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

IGDA Rovaniemi Xmas 2023

14.12.
Rovaniemi

Rovaniemen pelinkehittäjien yhteisö kokoontuu 14. joulukuuta 2023 viettämään pikkujoulua, tapahtuman järjestäjinä toimivat IGDA-hubi sekä LeveLappi-projekti. Tämä tapahtuma, joka alkaa kello 18:00, tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden paikallisille pelialan ammattilaisille ja harrastajille verkostoitua ja tutustua toisiinsa rennon illanvieton merkeissä.

Tilaisuuden kohokohtana LeveLappi esittelee uuden pelibisneskoulutuksen sisällön ja tavoitteet. Osallistujat saavat ensikäden tietoa siitä, miten tämä koulutus voi hyödyttää heidän urakehitystään pelialalla. Lisäksi ohjelmaan kuuluu kaksi saunaa, joiden löylyissä vierailijat voivat rentoutua, sekä tarjolla on ruokaa ja juomaa.

Järjestäjät korostavat, että tämä tapahtuma on loistava mahdollisuus kuulla suoraan LeveLapin tiimiltä heidän toiminnastaan ja tulevista suunnitelmistaan. Tapahtuman odotetaan tarjoavan inspiraatiota ja uusia näkemyksiä pelialan kehityksestä sekä alueella että laajemmin.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on avoinna ja tapahtumapaikka on Jokiväylä 11, CB2-rakennuksen päädystä, lasikäytävän vierestä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät järjestäjien verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/d176c0d3-877f-44fc-8f4f-dcfeeac1fc09

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu