SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

International Women’s Day Breakfast & Panel 2024

8.3.
Helsinki, verkkototeutus

Kansainvälistä naistenpäivää juhlistetaan Helsingissä erityisellä aamiaistilaisuudella ja paneelikeskustelulla, jonka järjestävät yhteistyössä Next Games, Moonloot ja We in Games Finland. Tapahtuma pidetään 8. maaliskuuta 2024 Next Gamesin toimistolla osoitteessa Aleksanterinkatu 9 A. Tämä tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden kuulla suoraan pelialan naisjohtajilta heidän kokemuksistaan, haasteistaan ja siitä, miten peliteollisuus on muuttunut naisten näkökulmasta vuosien varrella.

Paneelikeskustelussa esiintyvät Next Gamesin toimitusjohtaja Saara Bergström, taiteellinen johtaja Kaisa Knaappila sekä Moonlootin kehitysjohtaja Mari Walgreen. Keskustelua isännöi Next Gamesin monimuotoisuus- ja osallisuusasiantuntija sekä We in Gamesin hallituksen jäsen Felicia Prehn. Osallistujilla on tilaisuuden jälkeen mahdollisuus esittää kysymyksiä ja verkostoitua alalla toimivien ammattilaisten kanssa.

Tilaisuuden aikataulu alkaa aamiaisella kello 8:30, minkä jälkeen paneelikeskustelu alkaa kello 9:00 ja kestää 40 minuuttia. Keskustelun jälkeen varataan aikaa kysymyksille ja lopuksi verkostoitumiselle ja rentoutumiselle aina kello 10:15 asti.

Tilaisuus on suunnattu kaikille pelialasta kiinnostuneille ja se on erinomainen tilaisuus saada uusia näkemyksiä ja ymmärrystä peliteollisuuden sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja monimuotoisuudesta. Paikkoja on rajoitetusti, joten kiinnostuneiden kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian 29. helmikuuta mennessä. Etäosallistuminen on myös mahdollista ja etäosallistujille lähetetään Google Meet -linkki tapahtumapäivän aamuna. Next Gamesin toimisto on esteetön, sisältäen pyörätuolilla saavutettavan WC:n sekä sukupuolineutraalit WC-tilat. Lisäksi tila on avara ja hyvin valaistu.

Hanki ilmainen lippusi Eventbritestä:
https://www.eventbrite.fi/e/international-womens-day-breakfast-panel-tickets-820232807407

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu