SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Jam Jam 2024

14.6. - 16.6.
Sappee

Game Jam -yhteisön tapahtuma, Jam Jam 2024, kutsuu pelinkehittäjät ja harrastajat kokoontumaan festivaaliin, joka yhdistää oppimisen, keskustelun ja pelien rakkauden. Tapahtuma, joka on vuosien varrella kasvanut pelijamien järjestäjien kokoontumisesta viikonloppua kestäväksi festivaaliksi, tarjoaa monipuolista ohjelmaa pelien ystäville. Lippujen myynti on nyt avattu ja niiden hinnat ovat 190 € – 250 €.

Jam Jam 2024 tarjoaa mahdollisuuden pelialan ammattilaisille ja harrastajille vaihtaa ideoita, oppia uutta ja luoda yhteyksiä. Tapahtuma järjestetään kauniissa mökkikylässä, Sappeenvuoren huipulla, keskellä suomalaista metsää, tarjoten osallistujille paitsi inspiroivan ympäristön, myös majoituksen ja ruokailut koko viikonlopun ajaksi.

Ohjelmassa on puheenvuoroja ja työpajoja, jotka kattavat laajan kirjon aiheita pelijameista musiikkiin, käsityöläisyydestä hyvinvointiin. Tämä tekee Jam Jamista täydellisen paikan niin järjestäjille, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan ja oppia toisiltaan, kuin peliharrastajille, jotka etsivät mahdollisuutta esitellä omia projektejaan, keskustella kokemuksistaan tai vain nauttia peleistä samanhenkisten ihmisten seurassa.

Lisäksi luvassa on rentouttavaa ohjelmaa, kuten sauna ja palju, sekä mahdollisuus järjestää omia työpajoja tai puheenvuoroja. Tapahtuma tarjoaa myös erinomaisen tilaisuuden tuoda mukanaan suosikkilautapelit ja jakaa peli-iloa uusien tuttavuuksien kanssa. Kaikki tämä tapahtuu rentouttavassa ympäristössä, jossa myös vegaaniset ruokavaihtoehdot ovat huomioitu.

Lisätietoja Jam Jam 2024 -tapahtumasta, lipunmyynnistä ja työpaja- sekä puhujahakemuksista löytyy tapahtuman sosiaalisen median kanavista. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta sukeltaa syvemmälle pelimaailman ytimeen ja kokea yhteisöllisyyden voima.

Lue lisää ja varaa liput Eventbritestä:
https://www.eventbrite.fi/e/jam-jam-2024-tickets-801643375917

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu