SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

LanTrek 2024

29.2. - 3.3.
Tampere

LanTrek 2024 kutsuu pelaajat ja digitaalisen viihteen ystävät Tampereelle, Ilmailunkatu 20:ssä sijaitsevaan Messu- ja Urheilukeskukseen 29. helmikuuta – 3. maaliskuuta. Tämä vuotuinen kokoontuminen on suunnattu niin hardcore-pelaajille kuin satunnaisille digitaalisen viihteen kuluttajille, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa pelien maailmaan ja kokea yhteisöllisyyttä samanmielisten seurassa.

Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken tasoisille pelaajille. Erikoisuutena LanTrek ei rajoitu vain tietokoneella tai konsolilla pelaamiseen; täällä voit osallistua lukuisiin kilpailuihin ja toimintoihin, joita järjestävät tapahtuman yhteistyökumppanit. Ei ole väliä, tuletko omien laitteidesi kanssa vai aiotko nauttia päivän tarjonnasta kävijälipun turvin – LanTrekissa on jokaiselle jotakin.

Tapahtuman sydän on peliluola, missä pelaajat voivat kokoontua yhteen ja jakaa kokemuksiaan. Täällä voit testata uusimpia pelejä, haastaa ystäväsi ja osallistua turnauksiin. LanTrek 2024 on enemmän kuin pelkkä pelitapahtuma; se on paikka, jossa digitaalisen viihteen ystävät voivat kokoontua yhteen, oppia toisiltaan ja luoda uusia muistoja.

Osta liput tapahtuman sivulta:
https://2024.lantrek.org/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu