SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Lightneer pelikonseptointia ja prototyyppausta

25.10.
Helsinki

Pelisuunnittelun ja prototyyppien merkitys korostuu uudessa tapahtumassa, joka järjestetään keskiviikkona 25.10.2023 Helsingissä. Tapahtuman isäntänä ja sponsorina toimii Lightneer, pelistudio, joka keskittyy kehittämään viihdyttäviä ja nopeasti pelattavia mobiilipelejä. Tapahtumassa kuullaan kuuden eri pelisuunnittelijan lyhyet, noin 10 minuutin mittaiset puheenvuorot, joissa he jakavat omia kokemuksiaan pelien konseptoinnista ja prototyypeistä.

Ovet avautuvat kello 18:00, ja tilaisuus alkaa puolen tunnin kuluttua käytännön järjestelyiden esittelyllä. Varsinaiset “lightning talk” -tyyppiset esitykset alkavat klo 19:00. Esitykset ovat suunniteltu olemaan nopeita ja ytimekkäitä, aivan kuten prototyypit itse. Klo 20:00 on varattu tauko ja verkostoitumismahdollisuus. Tapahtuma päättyy klo 21:00.

Tilaisuus pidetään Lightneerin toimistolla Kaisaniemessä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia konkreettisia taktiikoita ja strategioita, jotka auttavat pelinkehitysprojekteissa etenemään tehokkaammin. Tapahtuma on suunnattu sekä uusille että kokeneemmille pelisuunnittelijoille.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on avoinna Meetup-sivuston kautta, josta löytyy myös lisätietoa tapahtuman ohjelmasta.

Lue lisää:
https://www.meetup.com/game-designers-finland/events/296634427

Keskustelu

Lightneer pelikonseptointia ja prototyyppausta1 viesti
Aloita uusi keskustelu