SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

mehu jam 0

1.3. - 3.3.
verkkototeutus

Ensimmäinen Mehu Jam -pelikehityshaaste järjestetään maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, tarjoten pelinkehittäjille mahdollisuuden luoda uusia pelejä 48 tunnissa. Se on avoin kaikille pelialasta kiinnostuneille. Osallistujien tehtävänään on tuottaa peli, joka jollakin tavalla liittyy tapahtuman alussa ilmoitettaviin teemoihin.

Mehu Jam erottuu perinteisistä pelikehityshaasteista rennolla otteellaan. Kuten mehu, myös pelit voivat olla mitä tahansa. Ainoat rajoitukset ovat säännöt ja kansainvälinen laki. Tapahtuman säännöt korostavat kohteliaisuutta, muiden kunnioittamista, tekijänoikeuksien tarkistamista ja niistä ilmoittamista, sekä sisällön merkitsemistä asianmukaisilla varoituksilla tarvittaessa. Lisäksi järjestäjät muistuttavat pitämään hauskaa, huolehtimaan itsestään ja nauttimaan jamista.

Pelit arvioidaan kolmen kriteerin perusteella: luova suhtautuminen teemoihin, pelin tuntuma, sekä “wacktitude”, eli pelin hullunkurisuus. Teemat, tai “maut”, ilmoitetaan haasteen alkaessa ja ne toimivat löyhänä ohjenuorana tai haasteena pelinkehitykselle. Osallistujat voivat ehdottaa teemoja järjestäjille etukäteen.

Mehu Jam tarjoaa mahdollisuuden pelinkehittäjille kokeilla rajojaan ja luoda jotain uutta tiiviissä aikataulussa, samalla kun he voivat olla osa luovaa yhteisöä. Tapahtumaan kuuluu myös Discord-palvelin, jossa osallistujat voivat keskustella, jakaa ideoita ja tukea toisiaan haasteen aikana.

Lue lisää mehu jamin sivuilta:
https://itch.io/jam/mehu-jam

mehu jam discord:
https://discord.com/invite/2tCBewHqhA

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu