SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

mehu jam 1

5.4. - 7.4.
verkkototeutus

Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna pelikehittäjät ja pelialasta kiinnostuneet kokoontuvat verkossa osallistuakseen Mehu Jam 1 -pelintekotapahtumaan. Pelijami alkaa 5. huhtikuuta 2024 kello 16.00 ja päättyy 48 tuntia myöhemmin 7. huhtikuuta kello 16.00.

Mehu Jam on suunniteltu luovuuden ja innovaation juhliksi, jossa osallistujat haastetaan luomaan pelejä annettujen teemojen ympärille. Nämä teemat, tai “maut”, kuten järjestäjät niitä kutsuvat, julkaistaan tapahtuman alkaessa. Ne toimivat sekä löyhänä ohjenuorana että inspiraation lähteenä osallistujille. Makujen tarkoitus on rohkaista osallistujia tutkimaan uusia ideoita ja lähestymistapoja pelinkehityksessä. Järjestäjät korostavat, että makujen ohittaminen on mahdollista, mutta se saattaa jättää järjestäjät alakuloisiksi.

Osallistujien luomukset voivat olla minkälaisia tahansa pelejä, ainoat rajoitukset ovat säännöt ja kansainvälinen laki. Tämä avoimuus mahdollistaa monenlaisten ideoiden ja pelityyppien kukoistuksen. Järjestäjät toivottavat tervetulleeksi kaikki, jotka ovat kiinnostuneita pelien kehittämisestä, olipa kyseessä sitten ammattilaiset tai harrastajat.

Kiinnostuneet voivat liittyä tapahtuman Discord-kanavalle keskustelemaan, verkostoitumaan ja jakamaan ideoita muiden osallistujien kanssa. Lisäksi järjestäjät ovat avanneet mahdollisuuden ehdottaa tulevia “makuja” Google Forms -lomakkeen kautta, antaen yhteisölle mahdollisuuden vaikuttaa tapahtuman sisältöön.

Mehu Jam 1 tarjoaa tilaisuuden kehittäjille ympäri maailman tuoda esiin luovuutensa ja tekniset taitonsa sekä saada palautetta ja ideoita muilta alan harrastajilta ja ammattilaisilta. Se on enemmän kuin pelkkä kilpailu; se on yhteisön rakentama tapahtuma, joka juhlistaa pelien tekemisen iloa ja haasteita.

Lue lisää tapahtuman sivulta:
https://itch.io/jam/mehu-jam-1

Liity mehu jamin Discord-palvelimelle:
https://discord.com/invite/2tCBewHqhA

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu