SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Mini Jessembly 2023

10.11. - 12.11.
Jyväskylä

Jyväskylän e-urheiluseura ry isännöi 40-paikkaista Mini Jessembly -lanitapahtumaa GamePit Pro -tiloissa. Tapahtuma alkaa perjantaina 10. marraskuuta 2023 klo 17 ja päättyy sunnuntaina 12. marraskuuta klo 14. Tämä 18 vuotta täyttäneille suunnattu tilaisuus on erityislaatuinen, sillä se on non-BYOC, mikä tarkoittaa, että kaikki tarvittavat konesetit ovat jo valmiina paikan päällä. Osallistujat voivat tuoda omat juomat ja eväät, myös alkoholijuomat sallitaan tietyin rajoituksin.

Majoituspaikkoja on tarjolla vain kymmenen kappaletta ja lippuja myydään rajatusti. Lipunmyynti alkoi 22. syyskuuta ja jatkuu 10. marraskuuta saakka. Maksuvaihtoehtoina käyvät yleisimmät pankit sekä Visa ja Mastercard. Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan tapahtuman sääntöjä, jotka kattavat mm. kiusaamisen, häirinnän ja alkoholin käytön rajoitukset.

Lauantaiyönä on myös tiedossa Pro Pilkki 2 -turnaus!

Järjestäjät korostavat, että he eivät ole vastuussa osallistujien laitteista tai muusta henkilökohtaisesta omaisuudesta. Tapahtumassa on erityisesti panostettu helppouteen ja käytännöllisyyteen; esimerkiksi kaikki tarvittavat koneet ja oheislaitteet ovat jo valmiina. Tämä on myös huomioitu turvallisuusjärjestelyissä, sillä lanivieraille voidaan suorittaa turvatarkastus ennen alueelle pääsyä ja kiellettyjen esineiden hallussapito johtaa tapahtumasta poistamiseen ilman mahdollisuutta rahojen palautukseen. Tarkempia yksityiskohtia, kuten alkoholin nauttimiseen ja muihin toimintaan liittyvät säännöt, löytyvät tapahtuman virallisesta tiedotteesta.

Lisätietoja ja liput tapahtuman sivuilta:
https://jklesports.fi/mini-jessembly/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu