SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

MUOTI X PELI 2024

31.1.
Helsinki

Muoti ja peliteollisuus yhdistyvät Suomessa ainutlaatuisella tavalla tulevassa tapahtumassa, jossa alan asiantuntijat jakavat näkemyksiään ja kokemuksiaan tästä innovatiivisesta liittoumasta. Tapahtuma järjestetään 31. tammikuuta 2024 G Livelabissa Helsingissä ja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Osallistujat voivat rekisteröityä 23 tammikuuta asti.

Tapahtuman aikana käsitellään, kuinka muodin ja pelien maailmat voivat elävöittää toisiaan. Esimerkiksi pelihahmoista inspiraationsa saaneet vaatteet ja asusteet sekä muotibrändien virtuaaliset mallistot pelialustoilla ovat osa tätä uutta suuntausta. Lisäksi keskustelua herättää pelimaailmojen vaikutus muodin esittelytavoissa, kun digitaalinen ja fyysinen todellisuus lomittuvat.

Yhteistyössä korostuu luovuuden ja innovaation merkitys, kun molempien alojen parhaat puolet yhdistyvät luomaan uudenlaisia kokemuksia. Esimerkkeinä tästä ovat kansainväliset muotitalot, kuten Louis Vuitton ja Gucci, jotka ovat tuoneet designinsa pelimaailmoihin. Tämä trendi heijastaa erityisesti nuoremman sukupolven elämäntyyliä, jossa fyysinen ja digitaalinen maailma kulkevat käsi kädessä.

Ohjelma sisältää esityksiä muun muassa Marja-Liisa Niinikoskelta Suomen Tekstiili ja Muoti ry:stä ja KooPee Hiltuselta Neogames ry:stä. Lisäksi kuullaan puheenvuoroja alan johtavilta brändeiltä, kuten Housemarque Ltd:ltä ja Remedy Entertainmentilta. Tapahtuma päättyy paneelikeskusteluun ja verkostoitumismahdollisuuksiin.

Tämä tilaisuus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden syventää ymmärrystään peli- ja muotiteollisuuden yhteistyöstä sekä tutustua alan ammattilaisiin. Tapahtuman kielenä toimii englanti, ja sitä voi seurata myös live streamin kautta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
https://www.stjm.fi/tapahtumat/muoti-x-peli-muotialan-ja-pelialan-yhteistyon-mahdollisuudet/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu