SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Northern Game Summit 2023

4.10. - 6.10.
Kajaani

Pohjoismainen pelialan tapahtuma, Northern Game Summit (NGS), järjestetään jälleen Kajaanissa 4.–6. lokakuuta. Tapahtuma tarjoaa pelikehittäjille mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa ideoita rennossa ilmapiirissä. Tämä vuosittainen tapahtuma on osa Kajaani -aloitetta, joka on Kajaanin ammattikorkeakoulun, Kajaanin kaupungin ja paikallisten pelialan yritysten yhteisprojekti.

Tapahtumaan on luvassa useita puhujia eri osa-alueilta.

Tekniikan saralta puhumaan saapuu Mikko Niiranen Mainframe Industriesista aiheella ”Scaling Unreal for an MMO – Projectile System in Pax Dei”. Myös Joni Vuolas Critical Forcelta keskittyy tekniseen puoleen puheessaan ”A quest for accelerated game development”.

Liiketoiminnan näkökulmasta Alistair Hatch Bethesdalta avaa strategian merkitystä otsikolla ”Strategy: How to create the right one and why it’s important”. Miikka Ahonen Lightheart Entertainmentista kertoo, kuinka heidän lähestymistapansa auttoi julkaisemaan Mr Autofire -pelin vain kolmessa kuukaudessa.

Heidän lisäksi mukana on yli kymmennen muuta puhujaa pelialalta.

Lippuja tapahtumaan on myynnissä nyt ja lisätietoa saa tapahtuman verkkosivuilta sekä Facebook- ja Twitter-tililtä. Tapahtuma on suunnattu kaikentasoisille pelialan toimijoille ja sen järjestää Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijat sekä paikalliset pelialan asiantuntijat.

Lisätietoja ja liput tapahtuman nettisivuilta:
https://northerngamesummit.com/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu