SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pelifarmileiri kokoaa nuoria pelaajia Aitokeskukseen

17.11. - 19.11.
Tampere

Pelifarmi järjestää syksyn 2023 leirin Aitokeskuksessa marraskuun puolivälissä. Leiri on suunnattu 13–19-vuotiaille nuorille, jotka kokevat digitaalisen pelaamisen sekä perinteisten lautapelien parissa vietetyn ajan omakseen.

Leiri alkaa perjantaina 17. marraskuuta kello 18.00 ja päättyy sunnuntaina 19. marraskuuta kello 14.00. Leirin aikana nuoret pääsevät osallistumaan erilaisiin peliturnauksiin, nauttimaan lautapeleistä, uinnista sekä erilaisista ulkoiluaktiviteeteista.

Osallistujat tuovat mukanaan omat tietokoneensa ja varusteensa, jotka mahdollistavat kahden päivän mittaisen intensiivisen pelikokemuksen. Leirin hinta on 30 euroa ja se kattaa ohjelman lisäksi ruokailut, joissa otetaan huomioon ilmoitetut keittiötä koskevat allergiat.

Ilmoittautuneiden määrä on rajoitettu 20 henkilöön ja tällä hetkellä leirille on ilmoittautunut 5 osallistujaa. Leirille on mahdollista ilmoittautua Pelifarmin verkkosivujen kautta ja kaikki tarvittavat tiedot – kuten ajo-ohjeet ja mukaan otettavat varusteet – toimitetaan ilmoittautuneille viikkoa ennen tapahtuman alkua leirikirjeessä.

Pelifarmi tarjoaa myös digitaalisen yhteisön Discord-palvelun kautta, jossa keskustelua voi käydä jo ennen leirin alkua.

Lisätietoa leiristä, ilmoittautumislomakkeet ja maksuohjeet löytyvät osoitteesta www.pelifarmi.fi/lan.

Ilmoittautumislomake:
https://www.mvs.fi/srk/tampere/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=b3f10d562b9ff8d406c9662afdf118a71458&lang=fi

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu