SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pelimessut Veturitalleilla

6.11.
Jyväskylä

Veturitalleilla on Pelimessut 6. marraskuuta kello 14:00-20:00. Tapahtumassa on luvassa monipuolista ohjelmaa peliharrastajille ja -kehittäjille. Messuilla pääsee tutustumaan muun muassa The World of Recovery -pöytäroolipeliin ja sen mobiiliversioon, joiden esittelyä hoitaa Meijän Mieli -hanke.

Kaupungin kirjaston messupiste tarjoaa mahdollisuuden tutustua peliaiheiseen kirjallisuuteen sekä lainattaviin peleihin. Lisäksi Pelaten duuniin! -hanke esittelee omaa toimintaansa omassa messupisteessään.

Ohjelmassa on myös musiikkiesityksiä. Klo 14 ja klo 19 Matias Vuorinen esittää pelimusiikkia. Klo 18–19 on vuorossa informatiivinen luento oman pelin tekemisestä. Peligraafikko Janne Joensuu kertoo ilmaisista ohjelmista ja työkaluista, jotka ovat käytettävissä pelinkehityksessä. Luento tarjoaa tietoa ja vinkkejä niille, jotka ovat kiinnostuneita oman videopelin kehittämisestä.

Tapahtuma tarjoaa kattavan katsauksen nykyiseen pelikulttuuriin ja sen mahdollisuuksiin ja se on avoin kaikille pelialasta kiinnostuneille.

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu