SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Popcult Day 2024

18.5.
Helsinki

Popcult Day tekee paluun Helsingin Suvilahden sykkeeseen 18. toukokuuta, kokoontumispaikkana kaikille populaarikulttuurin sydäntään lähellä pitäville. Tämän vuoden tapahtuma keskittyy fanituksen moninaisiin muotoihin, tarjoten osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa suosikkiharrastustensa maailmaan syvemmälle. Erikoisohjelmisto pitää sisällään paneelikeskusteluja, näyttelyitä ja työpajoja, jotka kattavat laajan kirjon populaarikulttuurin osa-alueita aina tv-sarjoista ja elokuvista videopeleihin ja kirjallisuuteen.

Tapahtuma on omiaan niille, jotka haluavat kokea yhteisöllisyyden tunnetta, tavata samanmielisiä ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia intohimojensa kohteista. Popcult Day tarjoaa erinomaisen tilaisuuden myös verkostoitua ja saada uusia ystäviä populaarikulttuurin parissa.

Lippujen myynti alkaa helmikuun 2. päivä kello 18.00 Kompassin kautta, ja pääsylippujen hinta on asetettu 20 euroon. Järjestäjät kannustavat kaikkia kiinnostuneita seuraamaan Popcultin sosiaalisen median kanavia @popcultfi saadakseen ajantasaiset tiedot ohjelmasta, esiintyjistä ja muista tapahtuman yksityiskohdista. Tapahtuman viralliseksi hashtagiksi on valikoitunut #popcultday, jota käyttämällä voi jakaa omia kokemuksiaan ja löytää toisten jakamia hetkiä tapahtumasta.

Lue lisää ja varaa liput Popcultin sivuilta:
https://popcult.fi/day-2024/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu