SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Praedor One-Shot Session

17.1.
Helsinki

Ville Vuorela, Praedor-roolipelin luoja, kutsuu roolipelifaneja osallistumaan ainutlaatuiseen Praedor-peli-iltaan Café Boardgamessa. Tapahtuma järjestetään 17. tammikuuta 2024 alkaen klo 18:00. Tämä kertaluonteinen pelisessio tarjoaa osallistujille mahdollisuuden sukeltaa Praedorin maailmaan, joka on tunnettu synkistä kohtaloistaan ja jännittävistä seikkailuistaan.

Osallistujat pääsevät kokemaan kirotun rauniokaupungin tarjoamat vaarat ja aarteet. Ville Vuorela ohjaa peliä, jossa käytetään yksinkertaistettuja valmishahmoja ja seikkailukortteja. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta Praedorista tai muista pöytäroolipeleistä, joten tapahtuma on avoin niin kokeneille pelaajille kuin aloittelijoillekin.

Praedor perustuu Petri Hiltusen samannimiseen sarjakuvasarjaan ja on yksi suomalaisen fantasiaroolipeligenren kärkinimistä. Café Boardgamessa on tapahtuman aikana 5/7€ suuruinen pelimaksu ja paikan pelipassit ovat käytössä normaalisti. Ilmoittautumiset tapahtumaan hoidetaan Café Boardgamen Discord-kanavalla, praedor-ilmoittautumiset-osiossa.

Kokemus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Praedorin maailmaan ja sen luojan, Ville Vuorelan, opastuksella. Roolipelaajat ja fantasiagenren ystävät, nyt on loistava mahdollisuus kokea jotain erilaista ja jännittävää!

Café Boardgamen Discord-kanava:
https://discord.gg/wwQGdKVrma

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu