SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Quantum Game Jam 2023

15.9. - 17.9.
verkkototeutus

IGDA Future ja Global Quantum Game Jam 2023 järjestetään 15.–17. syyskuuta. Tapahtuma kokoaa yhteen pelinkehittäjiä, kvanttifyysikoita, visuaalisia taiteilijoita, muusikoita, koodaajia ja muita luovan alan ihmisiä. Osallistujat kehittävät pelejä, jotka liittyvät jollain tavalla kvanttifysiikkaan. Pelijami on avoin kaikille, eikä aiempaa kokemusta kvanttifysiikasta tai pelinkehityksestä vaadita.

Tapahtuma järjestetään etäyhteyksien kautta, ja sen pääalusta on Discord-palvelimella nimeltään Game-Set-Quanta. Osallistujien ilmoittautuminen tapahtuu itch.io-sivuston kautta. Aikataulu ja lisämateriaalit ovat saatavilla etukäteen.

Pelijami alkaa perjantaina avajaisseremonialla, jossa paljastetaan jamien teema. Tämän jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esitellä omia peli-ideoitaan ja muodostaa tiimejä. Pelien kehittäminen päättyy sunnuntaina, ja valmiit pelit julkaistaan itch.io-sivustolla yhdessä esittelyvideoiden ja kuvakaappausten kanssa.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Laura Piispanen Aalto-yliopistosta IGDA Finlandin puolesta. Lisätietoja ja aikataulut löytyvät Quantum Game Jam 2023 verkkosivuilta.

Game-Set-Quanta Discord-palvelin
https://discord.gg/c4f5eX6bA6

Ilmoittautuminen itch.io-sivuston kautta
https://itch.io/jam/quantum-game-jam-2023

Suora lähetys
https://www.twitch.tv/igda_finland/.

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu