SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Ropecon 2024

19.7. - 21.7.
Helsinki

Ystävänpäivä tuo mukanaan ainutlaatuisen tilaisuuden kaikille fantasia- ja roolipeliharrastajille, kun Ropecon käynnistää Early Dragon -lippujen sekä Haltiakummilippujen myynnin ja haun. Tämä erityinen hetki tarjoaa ennakkoon mahdollisuuden varmistaa paikkansa vuoden odotetuimmassa tapahtumassa, joka tutkii syvällisesti hirviöiden moninaista maailmaa.

Hirviöiden konsepti, joka on yhtä vanha kuin mielikuvitus itse, tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia tutkia vierasta ja pelottavaa, mutta samalla kiehtovaa ja monitahoista teemaa. Ropecon 2024 kutsuu osallistujat syventymään hirviöiden olemukseen niin pelien, tarinoiden kuin luovan ilmaisun kautta. Tapahtuma luo tilan, jossa hirviöitä ei ainoastaan kohdata vastustajina, vaan myös ymmärretään niiden syvempiä merkityksiä ja tarinoita.

Tapahtuman järjestelyihin kaivataan vielä muutamia innokkaita vapaaehtoisia, jotka haluavat olla osa Ropeconin ydinryhmää eli coniitteja. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta striimauksen järjestämiseen ja taidenäyttelyn kuraattorina toimimiseen. Coniitit saavat mahdollisuuden työskennellä tiiviissä yhteistyössä kokeneiden järjestäjien kanssa, saaden arvokasta kokemusta ja päästen vaikuttamaan suoraan tapahtuman onnistumiseen.

Ropeconin tehtävä on tarjota yhteisölle paikka, jossa yhdistyvät luovuus, yhdessä oppiminen ja fantasiamaailmojen syvällinen tutkimus. Se on kutsu kaikille niille, jotka haluavat tutkia hirviöiden maailmaa, olipa kyse sitten pelottavien olentojen kohtaamisesta tai niiden roolin ymmärtämisestä tarinankerronnassa ja kulttuurissa. Tapahtuma tarjoaa unohtumattoman kokemuksen niin osallistujille kuin järjestäjillekin, ja nyt on juuri oikea hetki liittyä mukaan tekemään tästä vuodesta erityisen.

Ropeconin kutsu on avoin kaikille, jotka jakavat intohimon fantasiaan, roolipeleihin ja luovaan ilmaisuun. Olet sitten vanha konkari tai ensikertalainen, nyt on aika ilmoittaa kiinnostuksesi ja tulla osaksi yhteisöä, joka tekee Ropeconista vuoden kohokohdan.

Osta liput Ropeconin sivuilta:
https://ropecon.fi/liput/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu