SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Self-Leadership and Resilience

31.1.
Helsinki

Suomen pelisuunnittelijoiden yhteisö kokoontuu vuoden ensimmäiseen tapaamiseensa keskiviikkona 31. tammikuuta 2024. Tapahtumapaikkana toimii Metacore, joka tarjoaa tilaisuudessa myös virvokkeita ja pientä purtavaa. Illan aikana keskitytään itsejohtamisen ja resilienssin teemoihin. Puhujana toimii Laavu Performancen Lotta Tiitto.

Tilaisuuden ohjelma alkaa kello 18:00 vapaamuotoisella tutustumisella, jonka jälkeen Metacoren esittelyn ja käytännön asioiden läpikäynnin jälkeen Lotta Tiitto aloittaa kello 19:00. Hän käsittelee muun muassa itsejohtamisen perusteita, tavoitteiden asettamista ja saavuttamista haasteista huolimatta sekä menetelmiä tunteiden säätelyyn ja ajatusten hallintaan erityisesti stressaavissa tilanteissa.

Tilaisuuden loppuosa on varattu verkostoitumiselle ja kokemusten jakamiselle osallistujien kesken. Tapahtuma päättyy kello 21:00. Tämä on erinomainen tilaisuus pelialan ammattilaisille ja harrastajille kehittää taitojaan itsejohtamisessa ja resilienssissä sekä verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Ilmoittaudu meetup.comissa:
https://www.meetup.com/game-designers-finland/events/298477890/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu