SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

SGH Kesäjami 2024

5.7. - 8.7.
verkkototeutus

Oletko ikinä halunnut tehdä oman versiosi jostain suomalaisesta pelistä?

  • Tuntuuko siltä, että pääsi sisältä löytyisi täysin ennennäkemätön suomalainen MacGyver-seikkailu?
  • Mietitkö, millaista olisi väsätä oma Wings tai Kops?
  • Olisiko mielestäsi Puupelissä pitänyt olla paljon enemmän karhuja?
  • Mitä kaikkea juuri sinun nakkikioskissasi myytäisiin?

SuomiGameHUBin kesäjami on oiva tilaisuus kokeilla juuri tämäntyylisiä ideoita ja samalla juhlia suomalaisten pelien historiaa.

Kyseessä on siis pelijami, joka alkaa perjantai-aamuna 5. heinäkuuta ja päättyy maanantai-iltana 8. heinäkuuta. Jamissa tehdään neljän päivän aikana pelattava peli ja julkaistaan se muiden pelattavaksi.

Huom: Muista jameista poiketen, SGH Kesäjamissa on myös pakollinen 12h tauko keskellä. Peliprojektin kehittäminen la 21:00 – su 9:00 on kiellettyä. Jamittajat vastaavat kunniallaan, että tauko todella pidetään. Toki tauon voi käyttää ideoiden pohtimiseen, mutta koska jami kestää useamman päivän, on tauko asetettu estämään burnoutteja.

SGH Kesäjamin ideana on, että valitset jonkin Suomipelin ja käytät sitä inspiraationa pelissäsi tai teet siitä oman versiosi jamin aikana.

Jamien lopuksi järjestetään leikkimielinen arviointi muiden kisailijoiden peleistä. Tarkoitus ei ole lytätä ketään, joten pidetään mielessä, että voittajalle on palkintona luvassa vain kunniamaininta ja ollaan reiluja arvioiden antamisessa. Ajatuksena on kannustaa kokeilemaan muiden jamittajien pelejä, jotta hienot teokset eivät jää vaille ansaitsemaansa huomiota. 🙂

Vapaaehtoinen teema julkaistaan jamin alkaessa.

Osallistu mukaan pelijamiin itch.io:sta:
https://itch.io/jam/sgh-kesjami-2024

Liity SuomiGameHUB Discordiin:
https://discord.gg/cSYjne9r2z

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu