SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

SHINE!-verkostotapahtuma

2.11.
Turku

Sisältöalojen ammattilaiset kokoontuvat jälleen Turussa SHINE!-verkostotapahtumassa, joka tällä kertaa on osa laajempaa Rise & Shine -tapahtumakokonaisuutta. Tapahtuma järjestetään Turun Kaupunginteatterissa ja se on erityisen suunnattu av-, peli-, XR-, kirjallisuus- ja musiikkialojen yrityksille ja ammattilaisille. Myös muut toimialat, jotka haluavat hyödyntää sisällöntuotantoalojen osaamista, ovat tervetulleita mukaan.

Tapahtuman tarkoituksena on vahvistaa monialaista yhteistyötä ja lisätä yhteistuotantojen sekä immateriaalioikeuksien monipuolista hyödyntämistä. Aiemmin keväällä 2023 järjestetty ensimmäinen SHINE! keräsi yhteen 200 alan ammattilaista ja saavutti tavoitteensa monialaisen yhteistyön edistämisessä.

Päivän ohjelma on tiivis mutta monipuolinen. Se aloitetaan klo 9.00 osana laajempaa kulttuuri- ja elämysteollisuuden ammattilaistapahtuma Rise. Aamupäivä huipentuu omakustanteiseen lounaaseen klo 12.00–13.00, jonka jälkeen siirrytään varsinaiseen SHINE!-ohjelmaan. Puheenvuorot aloittaa Metacoren toimitusjohtaja Mika Tammenkoski, joka esittelee yrityksensä tapauskertomuksen. Päivän aikana kuullaan myös pitchauksia ja esimerkiksi Alma esittelee seikkailuelokuvasta kehitetyn pelin.

Verkostoituminen on keskeisessä roolissa ja siihen varataan runsaasti aikaa ohjelman lomassa. Tapahtuman järjestäjät ovat myös ottaneet käyttöön Brella-sovelluksen, joka mahdollistaa osallistujien välisen verkostoitumisen jo ennen tapahtuman alkua. Sovelluksessa voi luoda profiilin, kertoa projekteistaan ja löytää samanhenkisiä yhteistyökumppaneita.

Lisäksi on tarjolla maksuton bussikuljetus Helsingistä Turkuun, lähtö Kiasmalta klo 9.00. Paluu Turusta on klo 17.00 ja kuljetukseen mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta. Tämä tarjoaa osallistujille oivan mahdollisuuden tutustua toisiinsa jo ennen varsinaista tapahtumaa. Tapahtuma päättyy vapaamuotoiseen verkostoitumiseen ravintola Koulussa alkaen klo 18.30. Osallistujille on tarjolla myös erikoishinnat Turun hotelleissa koodilla Rise & Shine.

Ilmoittautuminen tapahtumaan ja pitchauspaikkojen hakeminen ovat käynnissä. Hakuaika pitchaajille päättyy 27.10. ja valinnat ilmoitetaan viikolla 43.

Ilmoittaudu sivulla:
https://www.creativefinland.fi/post/shine-turku-2

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu