SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Solmukohta 2024

8.4. - 10.4.
Tampere

Solmukohta 2024, pohjoismaisen liveroolipelaamisen konferenssi, kerää yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset Tampereelle 11.-14. huhtikuuta 2024. Tapahtuma, joka on vuodesta 1997 lähtien kiertänyt vuosittain Pohjoismaiden eri kaupungeissa, tunnetaan kyseisen maan kielellä nimellä Solmukohta, Knutepunkt, Knutpunkt tai Knudepunkt. Tämän vuoden teemana on kitsch, joka luo puitteet monipuoliselle ohjelmalle ja keskusteluille.

Lipunmyynti vuoden 2024 tapahtumaan on päättynyt, mutta järjestäjät ilmoittavat, että yksittäisiä huonepäivityksiä on vielä saatavilla niille, jotka haluavat lisämukavuutta majoitukseensa. Ohjelmahaku on myös sulkeutunut, ja osallistujat voivat odottaa ohjelman julkaisua lähiaikoina.

Solmukohta on alun perin keskittynyt liveroolipeleihin, mutta vuosien varrella se on laajentanut otettaan kattamaan roolipelejä laajemmin, mukaan lukien työpajat, uudet ideat, yhteisön rakentaminen ja akateeminen tutkimus larppauksesta. Tapahtuma on ollut keskeinen voima pohjoismaisen larppauksen identiteetin vahvistamisessa ja “Nordic larp” -käsitteen vakiinnuttamisessa ainutlaatuisena lähestymistapana roolipelaamiseen.

Lisäksi viikko ennen varsinaista konferenssia, 8.-10. huhtikuuta, Tampereella järjestetään “A Week in Tampere” -tapahtuma, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua kaupunkiin ja sen kulttuuritarjontaan ennen varsinaisen konferenssin alkua.

Lue lisää ja varaa liput Solmukohdan sivuilta:
https://solmukohta.eu/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu