SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Stage142

12.4. - 14.4.
Jyväskylä

Jyväskylässä järjestetään jälleen suosittu Stage142-verkkopelitapahtuma, joka on tunnettu alueen pitkäikäisimpänä lanitapahtumana. Tapahtuma kerää yhteen elektronisen urheilun ystävät 12.-14. huhtikuuta tarjoten monipuolista ohjelmaa, kuten turnauksia, expoja ja yhteisöllistä pelaamista.

Tapahtuma avaa ovensa perjantaina 12. huhtikuuta ja luvassa on tiukkoja turnauksia suosituissa peleissä kuten CS2, League of Legends ja PUBG, unohtamatta kulttisuosikki Pro Pilkki 2:ta. Turnauksissa on myös rahapalkintoja parhaille joukkueille. Lisäksi Stage142:ssa on mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin Expo-alueella lauantaina 13. huhtikuuta.

Tapahtumapaikalla on tarjolla 160 tietokonepaikkaa pelaajille sekä erillinen alue konsolipelaajille. Kävijöille on myös tarjolla erilaisia lippuvaihtoehtoja, joista voi valita itselleen sopivimman, olipa kyseessä sitten oman koneen tuominen tapahtumaan tai VIP-paketti, joka sisältää huippuluokan pelikoneen käyttöoikeuden. Stage142:n ikäraja on K16, mutta 14-15-vuotiaat ovat tervetulleita aikuisen seurassa.

Tapahtuman lipunmyynti on jo käynnissä ja jatkuu aina 12. huhtikuuta saakka, mutta paikan päältä voi yrittää hankkia lippuja myös tapahtuman alettua, mikäli tilaa vielä on. Tärkeää on muistaa, että tapahtumaan osallistuminen edellyttää sääntöjen hyväksymistä ja niiden noudattamista.

Expo-alue tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua uusimpiin peleihin ja peliteknologiaan, mukaan lukien VR-laitteet ja erilaiset konsolit. Lisäksi tarjolla on lautapelipiste, jossa voi tutustua uusiin ja vanhoihin lautapeleihin.

Stage142:ssa on myös erityisiä majoitusvaihtoehtoja niille, jotka tulevat tapahtumaan kauempaa. Järjestäjät tarjoavat edullisen majoitusmahdollisuuden paikan päällä niille, jotka eivät halua tai voi majoittua hotellissa.

Kaiken kaikkiaan Stage142 tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea e-urheilun jännitys ja yhteisöllisyys Jyväskylässä. Se on erinomainen tilaisuus niin kokeneille kilpapelaajille kuin casual-pelaajillekin kokea lanitapahtuman tunnelma.

Lue lisää ja osta liput tapahtuman sivuilta:
https://jklesports.fi/stage142/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu