SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Suomalainen pelialan seminaari #XmasJKL 2023

10.11.
Jyväskylä

Suomalaisen peliteollisuuden tapahtuma, #XmasJKL, järjestetään perjantaina 10. marraskuuta 2023 kello 10:00 alkaen Jyväskylässä, Ilokivi-tiloissa, osoitteessa Keskussairaalantie 2. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua alalla toimivien asiantuntijoiden kanssa.

Seminaarissa kuullaan alan huippuasiantuntijoiden, kuten Ilari Kuittisen (Housemarque) ja Salla Hakkolan (Tonally Oy), esityksiä. Kuittinen keskittyy kertomaan itsenäisen studion strategisista päätöksistä, kun taas Hakkola avaa pelimusiikin merkitystä ja sen tekemisen haasteita. Muita puhujia ovat muun muassa Joni Finne IGDA Finlandista sekä Olli Raudus ja Simo Ollonen All Hats Oy:stä, jotka keskustelevat peliyhtiön perustamisen haasteista ja mahdollisuuksista.

Ilokivi on monipuolinen kulttuuritila, joka toimii päivisin kahvilana ja iltaisin rokkiklubina. Paikkaan pääsee noin 25 minuutin kävelymatkan päässä Jyväskylän Matkakeskuksesta, josta löytyvät sekä bussi- että juna-asemat.

Seminaariohjelmaan sisältyy esityksiä kello 12:00–18:00 ja tapahtuma huipentuu After Party -verkostoitumistilaisuuteen ja Next Level -palkintojenjakoon kello 18:00–23:00. Tapahtuma on suunnattu pelialan yrittäjille, kehittäjille, sijoittajille ja kaikille peliteollisuudesta kiinnostuneille.

Lue lisää ja hanki liput tapahtuman sivuilta:
https://www.xmasjkl.com/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu