SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

SyssylomaLANit 2023 Rantaperkiön Nuorisokeskuksella

20.10. - 21.10.
Tampere

Tampereen Rantaperkiön nuorisokeskus kutsuu nuoria viettämään syyslomaa digitaalisissa tunnelmissa. SyssylomaLANit-tapahtuma pidetään 20.-21.10. ja tarjoaa 20 nuorelle mahdollisuuden yhdistää voimansa paikallisessa lan-tapahtumassa. Lan-tapahtuma tarkoittaa käytännössä sitä, että osallistujat tuovat mukanaan omat tietokoneensa ja pelivarusteensa ja pelaavat yhdessä samassa tilassa erilaisia pelejä. Tapahtumaan on mahdollista tuoda oma PC-tietokone tai peliläppäri. Konsolipelaajat eivät valitettavasti voi osallistua, sillä pelit eivät useimmiten tue konsolin ja PC:n välistä yhteispelaamista.

Osallistujille tarjotaan noin metrin verran pöytätilaa ja tuoli ja järjestäjät huolehtivat nettiyhteydestä sekä pistorasiasta. Osallistujien tulee tuoda mukanaan oma tietokone ja sen oheislaitteet, jatkojohto, nettiyhteysjohto jos ei käytä WLANia, sekä kuulokkeet. Tapahtumaan osallistumista säädellään useilla säännöillä, jotka liittyvät muun muassa kuulokkeiden käyttöön, kielenkäyttöön ja pelien ikärajojen noudattamiseen. Tapahtumassa ei sallita päihteiden käyttöä ja osallistujien tulee siivota omat jälkensä.

Tapahtuman aikataulun ja ohjelman lisäksi SyssylomaLANit tarjoaa vapaaehtoista yhteistoimintaa, kuten lautapelejä, biljardia ja roolipelaamista. Osallistujat voivat myös esitellä toisilleen omia lempipelejään ja tutustua uusiin peleihin muiden opastuksella.

Ilmoittaudu tapahtuman sivuilta:
https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/28638/lomake.html

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu