SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tampere Gamedev Summer Party 2024

26.7.
Tampere

Tampereen pelikehittäjien kesäjuhla, Tampere Gamedev Summer Party 2024, kerää jälleen yhteen alueen pelialan ammattilaiset ja harrastajat. Tapahtuma pidetään Varalan Urheiluopistolla, osoitteessa Varalankatu 36, Tampere, perjantaina 26. heinäkuuta kello 17:00–23:30.

Tämän vuoden tapahtuma on herättänyt poikkeuksellista kiinnostusta, sillä liput myytiin loppuun ennätysajassa. Järjestäjät ovat avanneet odotuslistan niille, jotka jäivät ilman lippua, mahdollisten peruutusten varalta. Ilmoittautuneet saavat ilmoituksen peruutuksesta ja 24 tuntia aikaa lunastaa lippunsa.

Tapahtumassa osallistujat pääsevät nauttimaan rantasaunan lämmöstä ja uimisesta, vaikka Varalan rantasaunan remontti rajoittaa saunatilojen määrää. Tänä vuonna käytössä on kaksi saunaa, joista toinen on varattu naisille ja toinen joko sekakäyttöön tai miehille riippuen tilanteesta. Tapahtuman aikana tarjoillaan myös ruokaa Herkkä Snacksin toimesta, ja luvassa on muun muassa hot dogeja.

Tapahtuma noudattaa turvallisen tilan periaatteita, ja järjestäjät pidättävät oikeuden poistaa tilaisuudesta henkilöt, jotka eivät noudata näitä periaatteita tai käyttäytyvät uhkaavasti.

Illan päätteeksi järjestetään jatkot Bar IHKUssa Tampereella, jonne osallistujat pääsevät suoraan sisään rannekkeella, jonka saavat tapahtumassa. Jatkoille on järjestetty kuljetus, joka lähtee Varalasta kello 23:30.

Peruutuslippuja voi edelleen kärkkyä EventBritestä:
https://www.eventbrite.fi/e/tampere-gamedev-summer-party-2024-tickets-925194300057

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu