SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Theme Park 2023

25.11. - 26.11.
Helsinki

Helsinkiin kokoontuu marraskuun 25. ja 26. päivä peli-, elokuva- ja animaatioteollisuuden ammattilaisia sekä harrastajia, kun Theme Park 2023 -tapahtuma järjestetään Stadin AO:n (ammattioppilaitos) mediakampuksella osoitteessa Muotoilijankatu 3. Tämä kaksipäiväinen tapahtuma, joka on suunnattu ensikertalaisille sekä kokeneemmille toimialan osaajille, tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisen tilaisuuden oppia alan ammattilaisilta.

Theme Park 2023 keskittyy viihdeteollisuuden taiteeseen, kuten peleihin, elokuviin ja animaatioihin. Tapahtumassa esiintyy puhujia, jotka ovat työskennelleet palkituissa projekteissa ja luoneet maailmoja, joita miljoonat ihmiset rakastavat. Ohjelmassa on muun muassa luentoja, paneelikeskusteluja, portfolioiden arviointeja, taide-näyttely, kirjamyyntiä sekä kirjojen signeerauksia.

Theme Park on maksuton ja täysin paikan päällä järjestettävä tapahtuma, eikä siitä ole saatavilla livestriimiä. Tapahtuman järjestäjät korostavat, että Stadin AO:n tiloihin mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia turvallisuussyistä, joten vaikka tapahtuma on ilmainen, liput ovat rajalliset. Mikäli rekisteröidyt tapahtumaan, mutta et pystykään osallistumaan, on tärkeää perua rekisteröinti mahdollisimman pian, jotta jonossa odottavat henkilöt voivat saada paikan.

Tapahtumaan osallistujien tulee noudattaa järjestäjien asettamaa käyttäytymiskoodia, jotta Theme Park säilyy turvallisena ympäristönä kaikille. Lisäksi osallistujat antavat luvan käyttää tapahtuman aikana otettuja valokuvia ja videoita tapahtuman markkinointiin, elleivät he erikseen kiellä tätä sähköpostitse. Huomioitavaa on myös, että Stadin AO on opetustilana päihteetön alue ja tapahtuma on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Tapahtuman aikataulu auttaa osallistujia päättämään, kumpi päivistä on heille mielenkiintoisempi, mutta järjestäjät toivovat näkevänsä osallistujat molempina päivinä. Tapahtumaan on mahdollista rekisteröityä erikseen kummallekin päivälle.

Hanki liput Eventbritestä:
https://www.eventbrite.fi/e/theme-park-finland-2023-tickets-760797805717

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu