SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Vectorama 2024

6.6. - 9.6.
Oulu

Oulun suurin LAN-tapahtuma, Vectorama, järjestetään jälleen Ouluhallissa 6.–9. kesäkuuta 2024. Tapahtuma kokoaa yhteen digitaalisen pelaamisen ystäviä eri puolilta Suomea ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa niin kilpapelaamisen kuin rentojen LAN-pelien merkeissä. Tapahtuman lipunmyynti on nyt avattu ja ennakkoon ostettavat liput kattavat koko tapahtuman ajalta torstaista sunnuntaihin.

Vectoramassa on tarjolla erilaisia lippuvaihtoehtoja pelaajien tarpeiden mukaan. Premium-konepaikat, jotka ovat myynnissä minimissään viiden paikan ryhmille, tarjoavat parhaat näkymät lanialueelle ja mahdollisuuden rakentaa oma lounge-alue. Pro-konepaikat puolestaan tarjoavat lisätilaa ja paremmat sijainnit lähellä lavaa ja sisäänkäyntiä. Normaalit konepaikat sijaitsevat hallin vasemmassa yläkulmassa, ja niille etsivälle on tarjolla myös Forever Alone -konepaikkoja, joiden sijainti tapahtumassa määräytyy järjestäjän toimesta.

Lisäksi tapahtumassa on konepaikattomia lippuja sekä ilmaisvierailijalippuja, jotka mahdollistavat pääsyn tapahtumaan tiettyinä aikoina ilman konepaikkaa. Tämä on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea lanitunnelman ja tutustua tapahtuman tarjontaan ilman omaa pelikonetta.

Tapahtuman aikana Ouluhallin tiloissa liikkuu Vectoraman oma valokuvaus- ja videokuvaustiimi, joka ikuistaa tapahtuman tunnelmia. Kuvia ja videoita käytetään tapahtuman viestinnässä ja sosiaalisen median kanavissa.

Lippujen hinnat ja erityyppiset konepaikat on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja, ja ryhmäalennukset tekevät isommalla porukalla osallistumisesta entistä houkuttelevamman. Konepaikkojen varaus tapahtuu lippujen ostamisen jälkeen erikseen ilmoitettavana ajankohtana avautuvasta paikkakartasta, mikä mahdollistaa osallistujille haluamansa paikan valinnan.

Järjestäjät muistuttavat, että konepaikat ovat usein loppuunmyytyjä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, joten nopea toiminta on suositeltavaa, jos haluaa varmistaa paikkansa vuoden odotetuimmassa LAN-tapahtumassa Oulussa.

Lue lisää ja osta liput Vectoraman sivuilta:
https://vectorama.info/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu