SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

W Love Games Conference 2024

3.10. - 4.10.
Helsinki

Helsingin Keskuskirjasto Oodi toimii lokakuun alussa näyttämönä pelialan monimuotoisuutta ja osallisuutta korostavalle W Love Games -konferenssille. Tapahtuma järjestetään 3.–4. lokakuuta, ja se kattaa kaksi päivää täynnä luentoja, työpajoja ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Konferenssin on suunnitellut kehittäjät kehittäjille, ja sen järjestämisessä painotetaan erityisesti naisia pelialalla sekä laajemmin koko yhteisön osallistamista. Tapahtuma on avoin kaikille, ja osallistuminen on maksutonta, jotta mahdollisimman moni ympäri maailmaa voisi osallistua joko paikan päällä tai etänä.

W Love Games -konferenssin ohjelmassa on kahdeksan eri teemarataa, jotka kattavat muun muassa johtajuuden, esteettömyyden, koulutuksen ja pelinkehityksen parhaita käytäntöjä. Yli 30 puhujaa jakaa asiantuntemustaan ja osallistujat voivat esitellä omia pelejään sekä henkilökohtaisesti että virtuaalisesti. Lisäksi ohjelmaan kuuluu neljä työpajaa ja IGDA Finlandin Mentor Café, joka tarjoaa mahdollisuuksen ammatilliseen kehitykseen ja verkostoitumiseen.

Tapahtumapaikan kapasiteetti on rajoitettu. Kun paikan päällä olevat liput loppuvat, osallistujat voivat ilmoittautua odotuslistalle. Peruutusten sattuessa paikkoja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy konferenssin omilta verkkosivuilta wlovegames.org. Tapahtuma on osa laajempaa Finnish Games Week -viikkoa, jota W Love Games on ylpeänä mukana järjestämässä.

Lue lisää ja varaa ilmainen lippusi eventbritestä:
https://www.eventbrite.com/e/w-love-games-conference-2024-tickets-897818829287

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu