SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Keskustelua SGH -podcastistä

Etusivu Keskustelu SuomiGameHUB.com Palaute ja ideat Keskustelua SGH -podcastistä

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4447
  Tadeon
  Osallistuja

   Näitä podcastejä on ollut mukava kuunnella. Toivottavasti jaksatte tehdä näitä pitkään. Kysyitte aiemmin peliehdotuksia podcastinne aiheiksi. Toki kannattaa tehdä jaksoja niistä peleistä, joista itsellenne mielenkiintoa eniten löytyy, mutta esimerkiksi ehdottamanne vanhojen pelilehtien katsaus kuulosti ainakin omaan korvaan kiinnostavalta.

   Suomipeleistä luupin alle voisi ainakin ottaa I’ve got some ballsin, Assault Trooperin, Generallyn sekä I have no tomatoes -pelin. Ehkä ville Mönkköseltäkin jonkin pelin voisi katsastaa, vaikka itseäni ei nuo pelit olekkaan kiinnostaneet.

   Hempulilta löytyy myös monia pelejä, joista varmaan keskustelua riittäisi. Baba is you nyt varmaan ensimmäisenä mieleen tulee, mutta löytyy häneltä kaikenlaista pienempääkin kokeellista peliä.

   https://www.hempuli.com/

   Game maker puolelta Virtanen games teki paljon tosi hiottuja suomipelejä. Nämä ainakin ovat jääneet liian vähälle huomiolle.
   https://www.yygarchive.org/search?by=Virtanen

   #4448
   Juha Keränen
   Ylläpitäjä

    Kiitos kommenteista! 😁
    Paljon hyviä pelejä tuli siinä listalla. Pitää alkaa käydä läpi näitä ehdottomasti.
    Virtanen Gamesin peleihin en olekaan tainnut törmätä ennen. Pitää tutkia asiaa.
    Tarkoitus olisi tehdä podcastia pitkään. Toki riippuu siitä, että paljonko kuulijoita on. Tähän asti on ollut melko vaisua, mutta varmaan se siitä, kun alkaa sana leviämään kuulijoilta uusille. 🙂

   Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
   • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.