SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Vinkkejä palautteen kirjoittamiseen

Etusivu Keskustelu SuomiGameHUB.com Palaute ja ideat Vinkkejä palautteen kirjoittamiseen

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #702
  Juha Keränen
  Ylläpitäjä

   Tässä on vinkkejä palautteen kirjoittamiseen, eli miten viestistäsi on eniten hyötyä:

   Aihe:
   Kirjoita aiheeseen lyhyesti, mistä palautteesi koskee. Esimerkiksi: “Sivuston käyttökokemus”, “Pelinkehitysartikkelit”, “Yhteisöosio”, jne.

   Viesti:
   Kun kirjoitat palautetta, ole mahdollisimman selkeä ja yksityiskohtainen. Kerro, mitä haluat sanoa tai ehdottaa. Alla on esimerkkejä, mitä voit sisällyttää viestiisi:

   1. Kehitysideat: Jos sinulla on ideoita sivuston parantamiseksi, kuten uusia ominaisuuksia, navigoinnin helpottamista tai visuaalista suunnittelua, kerro niistä yksityiskohtaisesti.
   2. Havainnot: Jos olet havainnut virheitä sivustolla, kuten rikkoutuneita linkkejä, puuttuvaa sisältöä tai muita ongelmia, ilmoita niistä ja kuvaile, mitä tapahtuu.
   3. Positiivinen palaute: Jos olet tyytyväinen johonkin sivuston osa-alueeseen, kerro siitäkin. Positiivinen palaute auttaa meitä ymmärtämään, mikä toimii hyvin.
   4. Ehdotukset: Jos sinulla on ehdotuksia sisältöaiheista, joista haluaisit lukea enemmän, kerro niistä. Voimme pyrkiä tuottamaan sisältöä, joka kiinnostaa sinua.
   5. Ongelmanratkaisu: Jos kohtaat ongelmia sivustolla, kuten kirjautumisvaikeuksia tai latausongelmia, kerro ne yksityiskohtaisesti, jotta voimme auttaa sinua ratkaisemaan ne.

   Seuraa keskustelua:
   Kun olet lähettänyt palautteesi, seuraa keskustelua ja ole valmis antamaan lisäselvitystä tai vastaamaan kysymyksiin, jos siihen tarvetta ilmenee.

   Kiitos, kun autat meitä parantamaan pelinkehityssivustoa!

  Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.