SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Agemonia” kutsuu tutkimaan mystisiä laitteita ja kohtaamaan pimeyden voimat

2021 Kickstarterissa ollut “Agemonia” on nyt saapunut myös kauppoihin. Pelin suunnittelun ytimessä on Max Wikström, joka on tunnettu useiden menestyneiden lautapelien luojana. “Agemonia” on kuin roolipeli pakattuna laatikkoon, joka painaa kymmenen kiloa ja tarjoaa yli sata tuntia pelattavaa sisältäen 35 erilaista skenaariota. Tarinakortit rikastuttavat pelikokemusta tuoden mukaan syvyyttä ja elävyyttä. Lisäksi peliin on saatavilla miniatyyrejä sisältävä lisäpaketti, joka tuo pelihahmot ja otukset konkreettisesti pelipöydälle.

“Agemonia” sijoittuu fantasiamaailmaan, jossa pelaajat johdattavat erilaisia lajeja edustavia sankareita läpi eeppisen tarinan. Matkan varrella sankarit kohtaavat moraalisia valintoja, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja lopputulokseen. Pelin tarina kietoutuu mystisten laitteiden ja kasvavien kataklysmisien tapahtumien ympärille, jotka uhkaavat ajaa maailman sotien syövereihin. Pelaajat joutuvat selvittämään, mikä on näiden tapahtumien yhteys ja miten vastata pimeyteen, joka hiipii esiin Breachin varjoisista porteista.

Pelaaminen koostuu skenaariokartan tutkimisesta, jossa tarinapisteiden aktivoituminen paljastaa ympäristöstä lisätietoja. Näissä kohdissa pelaajat voivat löytää hyödyllisiä varusteita, aarteita, herättää uusia vihollisia tai saada mahdollisuuden testata sankarinsa kykyjä – voimaa, ketteryttä tai tahtoa. Taistelussa pelaajat käyttävät staminaa hyökätessään ja puolustautuessaan, mikä tuo lisähaastetta pelin strategiseen suunnitteluun. Jokaisella sankarilla on omat erityiset hyökkäyksensä ja kyvyt, jotka pelaajat voivat valita skenaarioiden välillä.

“Agemonia” tarjoaa yhteistyössä pelattavan kokemuksen 1-4 pelaajalle, jossa jokainen voi elää oman kohtalonsa, tulla suurimmaksi sankariksi tai pelätyimmäksi pahikseksi.

Agemonia nyt saatavilla Lautapelit.fi:stä:
https://www.lautapelit.fi/product/36830/agemonia-eng

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu