SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Aktiivinen strategiointi ja tornien siirtely keskiössä uudessa “Nine Steps Down” -pelissä

Pelijulkaisija Cheatcode to Joy laajentaa pelikirjastoaan julkaisemalla Nine Steps Down -pelin, joka tarjoaa tuoreen otteen tuttuun tornipuolustusgenreen. Pelissä pelaajien tehtävänä ei ole ainoastaan puolustaa tukikohtaa hyökkääjiltä, vaan myös aktiivisesti muokata kentän polkuja ja siirtää tornejaan strategisesti pysyäkseen askeleen edellä ketteriä vihollisia.

Erityisen kiinnostavaksi Nine Steps Downin tekee sen tarjoama pelimekaniikka, jossa toiminnan keskiössä on jatkuva sopeutuminen ja ennakoiva strategiointi. Pelin voi ladata maksutta ja pelaajat voivat halutessaan tukea kehittäjää “tip jar” -ominaisuuden kautta. Lisäksi peliyhteisön jäsenet voivat liittyä mukaan Discord-palvelimelle keskustelemaan pelistä, vaihtamaan vinkkejä tai raportoimaan mahdollisista ongelmista.

Cheatcode to Joy, joka tunnetaan ystäväpiirin perustamana indie-pelien julkaisijana, kutsuu pelaajat tutustumaan Nine Steps Down -pelin lisäksi myös muihin heidän julkaisemiinsa peleihin heidän profiilisivullaan. Pelin kehittäjä toivoo, että pelaajat löytävät uudesta pelistään sekä haasteita että iloa.

Lataa peli itch.io:sta:
https://cheatcodetojoy.itch.io/ninestepsdown

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu