SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“ARRIVAL: ZERO EARTH” tuo jättimäiset avaruusolennot 90-luvun Suomeen

“ARRIVAL: ZERO EARTH” tarjoaa kokemuksen, jossa pelaajat rakentavat 90-luvun talvisen Suomen ympäristössä vastarintajoukkoja paikallisista asukkaista taistellakseen valtavia, H.G. Wellsin “Maailmojen sodan” tyyppisiä avaruusolentoja vastaan. Tehtävänä on torjua ulkoavaruudesta tuleva uhka käyttämällä erilaisia yksiköitä ja strategioita.

Pelin keskiössä on roguelike-pelimuoto yhdistettynä semi-autobattler-mekaniikkaan, jossa pelaajien on navigoitava läpi vaihtelevien biotooppien ja vaihtoehtoisten historiallisten aikajanojen. Pelaajat ohjaavat suurta armeijaa läpi proseduraalisesti generoitujen tasojen, keräten erilaisia esineitä, jotka tuovat uusia kykyjä. Yksiköt valitsevat hyökkäyskohteensa automaattisesti, mutta pelaajat ohjaavat niiden liikkeitä.

Pelin aikana pelaajat voivat avata uusia yksiköitä ja esineitä, mutta pysyviä tilastopäivityksiä pelikertojen välillä ei ole. “ARRIVAL: ZERO EARTH” sisältää seitsemän ainutlaatuista biomea, 18 erilaista yksikkötyyppiä, 27 erilaista esinetyyppiä, viisi vihollistyyppiä ja yhden pomoottelun.

Peli saatavilla nyt Steamista:
https://store.steampowered.com/app/1613580/ARRIVAL_ZERO_EARTH/?l=finnish

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu